Usta; "Samsun Milletvekilleri Samsun'u sahipsiz bırakıyor"

Usta; "Samsun Milletvekilleri Samsun'u sahipsiz bırakıyor"

İYİ Parti Ekonomi Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Erhan Usta KÖYTÜR’ün iflası hakkında açıklamalar da bulundu:

A+A-

KÖYTÜR KAPATILIYOR!

Usta: ‘’Samsun’da beyaz et sektöründe faaliyet gösteren; nakliyecisinden tedarikçisine, işçisinden üreticisine 5 bin civarı kişinin ekmeğini kazandığı, Türkiye’nin ilk tavukçuluk markası KÖYTÜR, 2015 yılında iflasın ertelenmesini istemiş ve firmaya denetim kayyumu atanmıştı. Aradan geçen 5 yılda işler düzelmemiş olacak ki, geçtiğimiz günlerde mahkemenin iflas kararı vermesi sonucu KÖYTÜR kapatılıyor.’’ Dedi.

SAMSUN MİLLETVEKİLLERİ SAMSUN’U SAHİPSİZ BIRAKIYOR!   

Usta: ‘’Daha önce aynı durumda olan, Manisa’daki bir firmayı Manisalı siyasilerin baskıları sonucu satın alarak iflastan kurtaran bir kamu bankasının KÖYTÜR için gerekli desteği göstermediği biliniyor.’’ Dedi. Usta: ‘’Ne yazık ki bugün gelinen noktada Samsun’un yine iktidar milletvekilleri tarafından sahipsiz bırakıldığı gerçeğiyle karşılaşıyoruz.’’ Diye ekledi.

MÜTEAHHİTE PARA VAR ÜRETİCİYE YOK!          

Usta: ‘’İstihdam ve üretime muhtaç olduğumuz böyle bir dönemde bırakın yeni istihdam alanları oluşturmayı, mevcut firmaları koruyamıyoruz. Herkesin malumu olduğu o meşhur 5 müteahhitte birkaç ay önce 116 milyar lira veren iktidarın, bu kadar kritik bir meselede Samsun için bir kaç milyon lirayı da gözden çıkarmasını bekliyoruz!’’ Dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum