Uşşaki Tarikatı Şeyhi Hakkında İstenen Ceza!

Uşşaki Tarikatı Şeyhi Hakkında İstenen Ceza!

Sakarya'da küçük kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan Fatih Nurullah için 55 yıla kadar hapis cezası istendi.

A+A-

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde 12 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan Fatih Nurullah takma adıyla Uşşaki tarikatı lideri olarak bilinen Eyüp Fatih Şağban hakkında "zincirleme şekilde çocukların cinsel istismarı" ve "çocuğa karşı kişiyi cinsel amaçlı hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından 18 yıldan 55 yıl 1 ay 15 güne kadar hapis cezası istendi.

Soruşturmayı yürüten Akyazı Cumhuriyet Başsavcılığı hazırladığı karar evrağını, Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderdi.

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı'nca Uşşaki tarikatı lideri Fatih Nurullah hakkında hazırlanan ve 1. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edilen 4 sayfalık iddianamede, "zincirleme şekilde çocukların cinsel istismarı" suçundan 15 yıldan 40 yıl 1 ay 15 güne kadar, "çocuğa karşı kişiyi cinsel amaçlı hürriyetinden yoksun kılma" suçundan ise 3 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası talep edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum