ÜRETMEK BAŞARININ TEMELİDİR

ÜRETMEK BAŞARININ TEMELİDİR

Kaymakam Halis Arslan Doğankaya Özel Eğitim Uygulama Merkezini ziyaret etti.

A+A-

Doğankaya Özel Eğitim Uygulama Merkezinin, “Sihirli Bir Dokunuş”, “Benimle Anı Paylaş” projesi kapsamında kurumu ziyaret eden Sayın Kaymakamımız Halis ARSLAN öğrencileri çalışma alanlarında ziyaret ederek bilgi aldı. “Çocuklarımıza yaptığımız diğer projelerle onları suyla, havuzla tanıştırdık, at çiftliğine göndererek binicilikle tanıştırdık. Sizlerden çocukları üreten ve kendini doğru ifade eden bireyler olarak yetiştirmenizi istiyorum. Kaymakamlık olarak daima yanınızdayız.” Dedi. 

Özel eğitim öğretmenleri; Hatice Sürmeli SÖNMEZ, H. Ayşen AKTAŞ, Tülin YILMAZ tarafından yürütülen proje: “Otizmli öğrencilerin toplumda varlığını hissettirmek, otizmli bireylere karşı oluşmuş kültürel yargıyı olumlu yönde beslemek, otizmli bireylere karşı farkındalığı artırmak ve otizmli bireylerde kişi genellemesine katkıda bulunmak.” Bunun dışında kamu kurum ve kuruluşlarındaki yönetici ve personelin sosyal açıdan geliştirmek istedikleri bu etkinlikleri belli bir plan çerçevesinde gerçekleştirmelerine olanak sağlamak amacını taşıyor. 

Mantar üretiminden, organik tavuk üretimine, fotoğrafçılık çalışmasına kadar bir kaç proje ile de desteklenen proje okulun sosyal yönünü temsil ediyor.

dogankaya-ozel-otistik-okul.jpgdogankaya-ozel-otistik-okul2.jpgdogankaya-ozel-otistik-okul3.jpgdogankaya-ozel-otistik-okul-1.jpg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.