“Üreten Paket” Protokolü imzaladı

“Üreten Paket” Protokolü imzaladı

Protokol, Şekerbank Bafra Şube Müdürü Murat Demirbilek ile Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Durgun arasında imzalandı.

A+A-

Protokole göre, Şekerbank, esnaf ve küçük işletmelerin bankacılık işlemlerinde %50’ye, kredi faizlerinde ise %20’ye varan oranlarda indirim sağlıyor. Protokol kapsamında kullanılacak kredilerde 4 ay taksit erteleme imkanı da bulunuyor. Banka ayrıca Üreten Paket ile Vergi ve Hukuk Danışmanlığı gibi diğer bir dizi alanda esnaf ve küçük işletmelerin iş yaşamlarını kolaylaştıracak hizmetler sunuyor.  

İşletmeler, ödeme planlarını kendileri belirliyor

Esnaf ve küçük işletmeler, Şekerbank’ın Üreten Paket hizmetinde, ödeme planlarını kendileri belirleyerek kredilerini kolayca çekebiliyorlar. Ayrıca kredinin faiz oranını da kendileri seçebiliyorlar. Havale, EFT ödemeleri ve diğer bankacılık işlemleriyle, masraf- komisyonlarda  % 50’ye varan indirim ve 60 aya varan vade seçenekleri ile Üreten Paket, hedef kitlesine göre Altın, Gümüş ve Standart olmak üzere üç farklı paket halinde sunuluyor.

Üreten Paket kullanıcılarına özel “Üreten Sigorta”

Üreten Paket’in avantajları sadece bunlarla sınırlı kalmıyor. Şekerbank, bu hizmetten yararlananlara 5.000 TL’ye kadar teminatlı Ferdi Kaza Sigortası, hastaneye acil yatışlarda ise 5.000 TL’ye kadar sigorta güvencesi sağlıyor. Sigorta kapsamında, işyerinde olası bir yangın, yıldırım, su baskını, hırsızlık gibi durumlar karşısında da, 25.000 TL’ye kadar teminat  sunuluyor.

Vergi ve Hukuk Danışmanlığı da ücretsiz…

Üreten Paket sahibi esnaf ve küçük işletmeler, 444 00 29 numaralı telefondan 7 gün 24 saat hizmet veren Üretene Destek Hattı aracılığıyla, Üreten Paket Danışmanlık Hizmeti kapsamında hukuki danışmanlıktan mali müşavirliğe, otel bilgi servisinden rezervasyona, kongre-fuarlara ve konferans organizasyonuna kadar geniş yelpazedeki danışmanlık hizmetlerinden hiçbir ücret ödemeden yararlanabiliyor.

Ekipman kiralamadan çeviriye kadar hayatı kolaylaştıran hizmetler…

Üreten Paket Danışmanlık Hizmeti kapsamında; seyahat servisi, otel bilgi ve rezervasyonu, restoran-eğlence merkezleri hakkında bilgi, çiçek gönderim, kurye  hizmeti, çeviri servisi ve vize işlemleri de yer alıyor. Üretene Destek Hattı üzerinden, esnaf ve küçük işletmelerin bankacılık uygulamaları ile ilgili sorularına cevap veriliyor. Ayrıca esnaf ve küçük işletmeler kredi taleplerini Üretene Destek Hattı aracılığıyla iletebiliyor.

 

Murat Demirbilek “60 yıldır iyi ve kötü günde, Anadolu’daki işletmelerin yanındayız.”

Üreten Paket’in protokol imza töreninde bir konuşma yapan Şekerbank Bafra Şube Müdürü Murat Demirbilek, banka olarak en uygun ve uzun vadeli kaynaklarını, en önemli müşteri segmenti olarak gördükleri esnaf ve küçük işletmeler için kullandıklarını belirtti.

Banka portföyünde küçük ve orta boy işletmeler için kullandırılan kredilerin önemli bir yer tuttuğunu söyleyen Murat Demirbilek, “60 yıldır iyi ve kötü günde Anadolu’daki işletmelerin yanındayız. Türkiye’nin kalkınmasında büyük rol oynadığına inandığımız esnaf, sanatkar ve küçük işletmelerin, Şekerbank’ın desteği ile büyümesini ve onların bankası olmayı istiyoruz. Bu doğrultuda işletmelerimizi Üreten Paket avantajlarından yararlanmaya çağırıyoruz” dedi. 

 

Recep Durgun “Üretime yapılan destek ekonomiye ivme kazandıracaktır.”

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Durgun ise yaptığı konuşmada, ekonominin can damarı olan esnaf ve küçük işletmelere yapılacak her türlü desteğin, ülke ekonomisine ivme kazandıracağını, ekonominin canlanmasına ve istihdama katkı olarak geri döneceğini söyledi. Recep Durgun, “Üretim, ülkelerin refah düzeyinin artması ve kalkınmasının en büyük itici gücüdür” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.