Unutmadık unutulmayacaksınız

Unutmadık unutulmayacaksınız

Samsun`un Bafra İlçesi`nde 25 Mart 2008 tarihinde Bafraspor kulüp binasında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden antrenör İsmail Kurt ve antrenör Sedat Gezer anıldı.

A+A-

İsmail Kurt`u anma törenine eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun TÜFAD Başkanı Hakkı Bayrak, Samsun TÜFAD Başkan Yardımcısı Muharrem Tosun, 1930 Bafraspor Kulüp Başkanı Fatih Yıldız, antrenörler ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan eski ve Spor Bakanı Suat Kılıç şu sözlere yer verdi. “ Hocalarımızın ruhu şad olsun. Biz söz vardır. Vefa göstermeyen vefa göremez. Ama şuan görüyorum ki olayın üzerinden 9 sene geçmesine rağmen hocamızın arkadaşları buradalar. Son derece müteessir bir meseleden şuan hocamız burada. Bu olayın ne spor ile ne de spor ruhu ile bir yakınlığı yoktur. İnşallah yepyeni pırıl pırıl gençlerin Türk milletinin birliği ve beraberliği içerisinde çalışacağı gençler yetiştirilecektir. Katılan, emek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi. Törene katılanlar okunan duaların ardından antrenör İsmail Kurt`un mezarına karanfil bırakarak antrenör Sedat Gezer`in Samsun`da ki mezarına hareket etti. 

2-347.jpg3-281.jpg5-117.jpg6-064.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.