ÜNLÜ ''NE DERSİN HOCAM''

ÜNLÜ ''NE DERSİN HOCAM''

Bafra CHP Belediye Başkan Adayı Ecz. Kemal ÜNLÜ yaptığı basın açıklamasında ;

A+A-

      Ben öğretmenlerimi severim. Soygunun , talanın , tüyü bitmemiş yetim haklarının yendiği , ses kayıtlarının cirit attığı bir ortamda ; öğretmenim tüm bunların neresinde ?

     Çalan kadar çalana çanak tutanda günahkardır diyen ayete ne dersin hocam. Sen bunların neresindesin .

     Hocam hiç çöp alanına gittiniz mi ? çöp dağları , tarlaları içersindeki hayvanları gördünüz mü , öyle bir avuç mutlu azınlık olan hayvanların barınağı önünde resim çektirip yayınlatmakla olmuyor bu işler , vizyon lazım ileri görüş lazım.

 Hocam hoşuna gitmeyen haberlerde , haberi yapanları öğrenci sanıp fırçalıyormuşsun doğrumu ?  Sahi hocam nedir bu halkın dilinde olan müdür muhabbetleri merak ediyorum , müdürleri nasıl savunacaksın.

     Kanun dışı olarak belediyenin panolarını seçim afişi olarak kullanıyor , personeli toplantı alanlarına gitmesi için zorluyor , seçim propaganda işlerini  belediye personeline yaptırdığın söyleniyor buna ne dersin hocam.

     Bafra ya bu revamıdır, 10 yıl MHP 10 yıl AKP mutlak irade ile yönettiniz Bafra yı , yazık değimli Bafra ya , sadece seçim dönemlerinde bir takım sunumları, mega proje diye halka yutturmaya çalışacaksın. Bu vatandaşın artık bunlara karnı tok gereken cevabı sandıkta alacaksınız.

      Hocam çöp tarlalarına tekrar geri dönelim istersen , fakültenin çaprazında , içme suyu kuyularına ulaşabilir alanda , esen rüzgarla Bafra ya kabus gibi çöken mikrop yuvası  ve zararlı gazlarla dolu çöp tarlalarına evet ne dersin hocam.  Seçim geldi şu an mutlaka proje hazırlamışsındır tabi seçim sorması unutur gidersin. Göreceksin bu halk da seni sandıkta unutacak.

     Modern kentin hakimi yayalardır hocam , jimlastik hareketleriyle dolaşılan bir yerde  kent kültürü oluşamaz.

     Hocam , yeni yapılan üç yaşam alanı var üçünün de tabanlarında çatlaklar var deniyor hocam haberiniz var mı ?

     Seçim döneminde her ayıbı parayla , iktidar gücü ile örteriz diyenler var, bunun sizdeki karşılığı nedir hocam.

     Peki öğretmenim seçim döneminde 1 milyar eski hesap 1 trilyon seçim bütçemiz var diyorlar bu konuda siz ne düşünüyorsunuz hocam. Bu harcanan milyarlar nereden kapatılacak , hangi amaçla bu büyük paralar harcanabiliyor. Sizce belediye başkanlığı maaşı bu harcamaları karşılar mı hocam sizin yorumunuz nedir ?

     Hocam , Üretmeden tüketim olur mu borç batağında olan bir bütçe Bafra lı ya revamı sizce. Öğretmenim ,üretmeyen insan yönetilmeye mahkumdur , bir  yerde üretim yoksa eğer , birileri bir yerlerde üretir ve gelir sizi yönetir buna ne dersiniz hocam.

     Her geçen gün esnaf daha kötü durumda , sabit gelirlilerin bir çoğu kredi batağında, yardıma muhtaç olanlar her geçen gün çığ gibi artıyor hocam. Siz üniversitede okuttuğu çocuğa harçlık bile gönderememek , gönderebilmek için sağdan soldan yardım dilemek  nedir bilir misiniz hocam ? Bu Ülke , bu Bafra iyi yönetiliyor , insanları mutlu ise bunlar nedir öğretmenim ? Niye Bafra lı hemşerilerim mutlu değil ne dersin. Sakın yakın çevredeki mutlu azınlıkla karıştırma olur mu hocam.

     Koltuğum da koltuğumun anlamı nedir öğretmenim . Bu bir hastalık mıdır ?

     Koca koca taş yığını binalar la kültür oluşturulamaz ne dersin , arıtma tesisi içersine kocaman angaz bir binayı kim plansız programsız boşu boşuna yaptı, bu  paralar yetim hakkı değimli ne dersin hocam.

     Her kez bildiği işi yapacak öğretmenim ne dersin .

     Bafra lının önünü açmak için , üretken bir belediye dolayısıyla , istihdam alanlarının yaratıldığı ve işsizliğe çözüm bulunduğu , insan odaklı ,sivil toplumla kucaklaşan , yönetimde tün kesimlerin söz sahibi olacağı bir Bafra yı kurmamıza engel olamayacaksınız. İktidarın gücüne sığınmak kimseyi ilahi adalete hesap vermekten kurtaramaz . Bafra da birlik için ,dirlik için , birleşmenin tek adresi  CHP dir ,  zira bunlara hesap soracak tek adres CHP belediye başkan adayı Kemal ÜNLÜ dür. Son yapılan gerçek araştırmalar da bunu açıkca  göstermektedir . Hemşerilerimin göstermiş olduğu  güvene teşekkür ederim. dedi

       

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum