Ünlü isimler, Rahşan Ecevit için duygu dolu taziye mesajları paylaştı

Ünlü isimler, Rahşan Ecevit için duygu dolu taziye mesajları paylaştı

Eski Başbakan Bülent Ecevit'in eşi, Demokratik Sol Parti'nin kurucu ismi Rahşan Ecevit'in hayatını kaybetmesinin ardından birçok ünlü isim duygu dolu taziye mesajları paylaştı.

A+A-

Eski Başbakan Bülent Ecevit'in eşi Rahşan Ecevit hayatını kaybetti. Rahşan Ecevit'in bir süredir tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde akşam 9 sularında hayatını kaybetti. Rahşan Ecevit'in hayatını kaybetmesinin ardından ünlü isimler, sosyal medya hesaplarından duygu dolu taziye mesajları yayınlamaya başladı.

O mesajlardan bazıları şu şekilde:

CAN YILMAZ: Dürüst devlet adamı Bülent Ecevit'in değerli eşi; ressam, yazar ve Demokratik Sol Parti ile Demokratik Sol Halk Partisi'nin kurucusu ve ilk başkanı Rahşan Ecevit vefat etti. Rahşan Ecevit'e rahmet sevenlerine başsağlığı dilerim. Allah rahmet eylesin.

1.JPG

Serdar Akinan: Kavuştular. Türkiye'nin en önemli siyasi figürlerinden Bülent Ecevit'in Rahşan'ı hakkın rahmetine erdi. Cenazesinde saatlerce o yağmur altında nasıl yürüdüğünü asla unutmayacağım. Allah rahmet eylesin.

2-001.JPG

Ayşegül Aldinç: Rahşan Ecevit biricik eşinin yanına, sonsuzluğa kavuşmuş. Aydınlık zamanlardan mütevazı anlar ve anılar bıraktı geriye. Allahın rahmeti üzerine olsun…

3-001.JPG

Cem Davran: Çok güzeldiniz, çocukluğum, ilk gençliğimdiniz. Mekânınız cennet olsun.

4-001.JPG

 

Sabahat Akkiraz: Türküler üzerine, Anadolu üzerine sohbetler ettiğimiz. Mesudiye Köykent projesinde yan yana olduğum #rahşanecevit hakka yürüdü. Nur içinde uyusun. Bülent bey gibi çok naifti. Ve buna bir çok kez şahit olduk.

5.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.