
Üniversiteyi Kazanan Her Öğrenciye Burs Desteği
Canik ilçesinde üniversiteye yerleşen öğrenciler, bu yıl da burs desteğinden yararlanabilecek. Başvurular 30 Eylül’e kadar devam edecek.
A+A-
Samsun’un Canik ilçesinde, üniversiteye yerleşen öğrencilere yönelik burs desteği bu yıl da sürdürülüyor.
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, burs uygulamasının üç yıldır kesintisiz devam ettiğini belirterek, ilçeden üniversite kazanan tüm öğrencilere ödeme yapılacağını söyledi. Başvuru süreci tamamlandıktan sonra ödemelerin öğrencilerin hesaplarına yatırılacağı ifade edildi.
Başvurular için öğrencilerin TC kimlik kartı fotokopisi ve öğrenci belgesi ile birlikte 30 Eylül 2025 tarihine kadar Canik Belediyesi Sosyal Hizmetler Birimi’ne müracaat etmeleri gerekiyor.
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.