ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE “LİDERLİK” SEMİNERİ

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE “LİDERLİK” SEMİNERİ

Bafra'da, YURTKUR Milli Piyango Öğrenci Yurdu öğrencilerine "Liderlik” başlıklı seminer verildi

A+A-

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu(YURTKUR) Bafra Milli Piyango Öğrenci Yurdu'nda, Yönetim ve Kişisel Gelişim Uzmanı Yüksel Bağışlar tarafından "Liderlik" konulu eğitim semineri verildi. Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın talimatı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun yurtlarında kalan öğrencilere, motivasyonu yüksek, zamanı iyi yöneten, öz güveni artmış, başarıya odaklanmış, değişime ve çağa ayak uyduran, sosyal iletişimi güçlü bireyler olarak gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla “Kişisel Gelişim Akademisi” adı altında "Liderlik" eğitim seminerleri veriliyor. 
Bafra Milli Piyango Öğrenci Yurdu’nda verilen seminerde konuşan Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Samsun Bölge Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, seminerlerin öğrencilerin gelecek hayatlarına yön vermelerindeki önemine değindi. Yurtların konaklamanın yanı sıra öğrencilere bilgi ve birikim kazandıran yerler olması için projeler ürettiklerini kaydeden Kasapoğlu, “Bakanlığımızın, yurtların kurumsal alt yapısını geliştirmeye verdiği önemin yanı sıra öğrencilerin sosyal, kültürel ve sportif gelişimlerini de destekleyen bu gibi faaliyetlerin artarak devam edecek” dedi.
Açılış konuşmasının ardından öğrencilere yönelik eğitimlere başlandı. Yönetim ve Kişisel Gelişim Uzmanı Yüksel Bağışlar tarafından öğrencilere iyi bir liderde olması gereken özellikler, yönetici ve lider arasındaki farklar hakkında seminer verildi. Soru-cevap şeklinde geçen, çeşitli görsellerle desteklenen ve 2 saat süren eğitim, öğrencilerin yoğun katılımı ve memnuniyetiyle gerçekleşti.
Seminer sonrası öğrencilere verilen kokteyl ile program sona erdi. Seminere Bafra Milli Piyango Öğrenci Yurdu Müdürü Yusuf Sabah, kurum personeli ile çok sayıda öğrenci katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.