Üniversite Heyeti Kızılırmak Butik Otelde Toplandı

Üniversite Heyeti Kızılırmak Butik Otelde Toplandı

Samsun Üniversitesi Vakfı heyeti Kızılırmak Butik otelde bir araya geldi.

A+A-

Samsun Üniversitesi Vakfı heyeti Kızılırmak Butik otelde bir araya geldi.
ÜNİVERSİTE 19 MAYIS’IN GURUR KAYNAĞI
Samsun Üniversitesi Vakfı heyetinin Kızılırmak Butik otelde düzenlenen kahvaltılı Toplantısında söz alan Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın ,”Samsun Üniversitesi olarak bünyemizde bulunan Özdemir Bayraktar Havacılık ve uzay Bilimleri Fakültesi,   Mimarlık ve Tasarım Fakültesini Türkiye’nin en iyilerinden biri olmak için ekip arkadaşlarımızla çalışmalar yapıyoruz. Fakültelerimiz Samsun ve 19 Mayısımızın gurur kaynağı haline geldi. Samsun Üniversitesi olarak 6 bin 400 öğrenciye eğitim ve öğretim veriyoruz. Bilindiği gibi Üniversitemizde(Elektronik)  Reeder  firmasına yer tahsil ettik, diğer planladığımız projemizde ise, otomotiv Savunma sanayi, Biyomedikal havacılık  alanında yedek parça üretimi için yer vereceğiz. Bir yandan Öğrencilerimiz eğitimine devam ederken diğer tarafta ise teorik bilgiyi sahada uygulamalı olarak Üniversitemizde vermiş olacağız ”ifadelerini kullandı.
EN BAŞARILI ÖĞRENCİLERİN TERCİH ETTİĞİ ÜNİVERSİTE OLACAK 
Samsun Üniversitesi Vakfı Başkanı İş Adamı Kazım Kefeli,” Üniversitenin akademik yapısı ve ulusal ve uluslararası başarıları hakkında önemli bilgileri içeren değerlendirmelerde bulundu. Samsun Üniversitesi'nin yakın bir gelecekte çok daha iyi bir konumda olacağını  aynı zamanda Türkiye'nin en başarılı öğrencilerinin tercih ettiği üniversite olacaklarını belirtti. 
Heyet,daha sonra  Üniversitenin gelişimi ve hedefleri konusunda gelen taleplerin değerlendirmesi ve mali durumunu görüştü. Görüşmelerin ardından Heyet  Özdemir Bayraktar Havacılık ve uzay Bilimleri Fakültesi,   Mimarlık ve Tasarım  Fakültesini gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.