Ümitcan Uygun ünlü sunucuyu ölümle tehdit etti!

Ümitcan Uygun ünlü sunucuyu ölümle tehdit etti!

Aleyna Çakır’ın evinde ölü bulunmasının ardından baş şüpheli olarak gösterilen Ümitcan Uygun'un annesi esrarengiz bir şekilde hayatını kaybetti. Ümitcan Uygun ünlü sunucu Müge Anlı hakkında bir kez daha tehditte bulundu.

A+A-

Ankara'da evinde ölü bulunan Aleyna Çakır'ın ölümünün baş şüphelisi olarak bilinen Ümitcan Uygun'un sosyal medya hesabı hacklendi. Pek çok kadının Ümitcan Uygun ile olan mesajları da ifşa edildi. Geçtiğimiz gece geç saatlerde, @dampyofficial kullanıcısının hesabından, Ümitcan Uygun'un sosyal medya hesabını (um1tcanuygun.06) hackleyerek mesajlarını ifşa etti. Uygun'un hacklenen hesabının ardından korkunç bir detay ortaya çıktı.

“ONLARI DA ÖLDÜRECEĞİM”

Uygun'un sosyal medya hesabından bir kişiyle olan mesajlaşmaları kısa süre içerisinde yayılırken ortaya şu ifadeler çıktı: “Temize çıkarsın, Müge Anlı’yı her gün izliyorum. Kanka manşetlere geçersin merak etme” şeklindeki bir mesaja Müge Anlı’yı kast ederek, “Onları da öldüreceğim” şeklinde yanıt verdi.“Bak hep öyle dik konuştuğun için başına her şey geliyor” mesajına yanıt veren Uygun’un “Annemin intikamını almadan ölmek bana yakışır mı?”

Uygun ayrıca, annesinin ölümüne istinaden attığı mesajda Müge Anlı’yı sorumlu tuttuğu da apaçık ortada.

insta.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.