Ultraslan Bafra Taraftar Gurubu Fidan Dikti

Ultraslan Bafra Taraftar Gurubu Fidan Dikti

Ultraslan Bafra Taraftar Gurubu Alaçam Aşağı Koçlu İlkokulu Bahçesine "Ali Sam Yen" adını taşıyan Hatıra Ormanı oluşturdu.

A+A-

Ultraslan Bafra Taraftar Gurubu Alaçam Aşağı Koçlu İlkokulu Bahçesine "Ali Sam Yen" adını taşıyan Hatıra Ormanı oluşturdu.

8-123.jpg
Sosyal Sorumluluk Projeleriyle adından sıkça bahsettiren ultraslan Bafra taraftar gurubu, Samsun'un Alaçam İlçesi Aşağı Koçlu İlk Okulu'nun bahçesinde çocuklarla oyun oynadı, hediyeler verdi program sonunda ise okul bahçesine 50 fidan diktiler.
Aşağı Koçlu İlkokulu Öğretmeni Nursel Taban, "Öncelikle Bafra Ultraslan grubuna çok teşekkür ederiz. Bugün geldiler çocuklarımızı eğlendirdiler, çocuklarımız çok mutlu oldu, bugün çok güzel etkinliklerimiz var, en sonunda ise fidanlarımızı ekeceğiz, belki gelecek nesilde bizler burada olmayacağız ama fidanlar büyüyüp ağaç olacak, tekrar kendilerine çok teşekkür ederiz" dedi.
Ultraslan Bafra Taraftar Gurubu Kordinatörü Oğuzhan Ay ise, Bizim bu ilk programımız değil, daha öncede birçok programa imza attık, gerek ihtiyacı olan okullara kütüphane yaptırarak gerekse de yarınımızın büyükleri çocuklarımıza yardım ederek bir çok projeye imza attık. Bizler her zaman söylüyoruz, ultraslan taraftar gurubu sadece maç izleyen,maçlara giden bir grup değildir, çocuklara önem veren onların gelişiminde önemli rol oynayan ve onlara imkanlar sunmaya çalışan bir grubuz. amacımız bugünün küçükleri, yarının büyüklerine örnek olmak ve bizlerin izinde gitmeleridir" dedi.
Aşağı Koçlu Mahalle Muhtarı Yaşar Yaşar Bişkin ise, ultraslan taraftargurubuna teşekkür ederiz. buraya gelerek hem çocuklarımızı sevindirdiler hem de geleceğe birer fidan dikerek örnek oldular" dedi.
program,fidan dikimi ile son buldu.

1-859.jpg

2-840.jpg

3-695.jpg

5-342.jpg

6-250.jpg

7-175.jpg

9-085.jpg

10-081.jpg

100-004.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.