ÜLKÜCÜNÜN YERİ ÜLKÜCÜ HAREKETTİR

ÜLKÜCÜNÜN YERİ ÜLKÜCÜ HAREKETTİR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) TOKİ,ALTINKAYA ve KIZILIRMAK Mahallesi mitingini yoğun bir katılımla yaptı.

A+A-

Bafra Kapalı spor Salonun Yanında konvoy yaparak miting alanına gelen MHP Belediye Başkan Adayı inşaat mühendisi Özgür Topkaya ve Yönetimini coşkuyla karşıladı. MHP Teşkilatı mitinge tam kadro katıldı. Başta MHP Samsun Millet Vekili Cemalletin Şimşek, olmak üzere bütün ilçe teşkilatı tam kadro mitinge katıldı.

Miting’de konuşma yapan MHP Eski Belediye Başkanı Hasan Aslan: Çok değerli ilçe teşkilatım, değerli kadromuz belediye meclis üyesi adaylarımız, belediye başkan adayım, çok değerli ülküdaşlarım, çok muhterem Altın kaya ve Kızılırmak mahallesi sakinleri hepiniz hoş geldiniz.

Bu güzel akşamda böyle coşkulu bir kalabalık, Allahın izni ile 30 Mart akşamı saat 8–9 gibi Milliyetçi Hareket Partisinin üç hilali, 1994 deki ruh ile birlikte göklere çekilecektir. Bizim 10 yıl belediye başkanlığı yaptığımız dönemde Bafra da insanların yüzü gülüyordu. İnşaların birbirine saygısı sevgisi vardı.  Çünkü herkese eşit davranıyorduk. MHP, CHP. DP, AKP, BBP`diye hiçbir ayrım olmadı, bundan sonra da olmayacak. Bafra belediyesinde iki tane arıtma tesisi yapıldı suyu halen içemiyorsunuz. Bizim zamanımızda tertemiz akan suyumuzu Şimdi içemiyorsunuz. Çünkü Arıtmayı çalıştıramıyorlar. 30–40 tane işçi orda yatıyor.

ÜLKÜCÜNÜN YERİ ÜLKÜCÜ HAREKET TİR

Bafra iyi idare edilmiyor, Bafra ya Pazaryeri yapıldı. Kışın içinde millet üşüyor, yazın içinde güneşten yanıyor. Böyle pazaryeri olur mu? 1 trilyona Pazaryeri yapıyorsun esnaftan 3 trilyona toplanıyor. Paranın nereye gittiği belli değil. Bunların hesabını göreve geldiğimizde sorulacaktır. Bafranın girişine park yapıldı 1 trilyonun üstünde maliyeti yazık değimli bu Bafra nın parasına biz orayı kendi işçimizle yapardık. Bugün ki kullandığınız suyu, bugün ki para ile 120 kuruşa bıraktım,şuan da 5 lira çıvarında, bunlar ne yapıyorlar sizden alıyorlar hizmet bile yapmıyorlar. Bu AKP hükümeti gelene kadar hiç bir belediye başkanı özel bankadan para çekmemiştir. Dış kredi almıştır ucuz parayla iller bankasından vadeli kredi almışlardır.

Ama özel bankalardan kredi almamıştır. 10 yıllık belediye başkanlığı yaptık neyimiz var. Halen 1 evim var arabam yok samsunda kirada oturuyorum.Birileri 5 yıllık belediye başkanlığı yaptı neleri var siz görüyorsunuz. Bize beceriksiz diyebilirler. ama biz hırsızlık yapmadık, yaptırmadık, yapmayacağız. Bizim arkadaşlarımız belediye teşkilatına geldiği zaman şunu düşünürler, onu da AKP çaldı.  1994 de bizim secim sloganımız, BİZ GELECEK SEÇİMLER İÇİN DEĞİL GELECEK NESİLLER İÇİN ÇALIŞIYORUZ demiştik şimdi Başbakanları kullanıyor. bir tane vekil varmış yenimi eskimidir sağda solda bizim hakkımızda konuşuyormuş. Belediye başkan adayımız Özgür Topkaya ama o bizden konuşuyormuş, belediye başkan adayı meclis üyesi olur mu diyormuş, daha çıkardıkları yasadan haberleri yok. Bu sözlere inanmayın ben ülkücüyüm teşikalıtımın verdiği her göreve hazırım. bazılarıda başka partilere gider bende ülkücüyüm derler ama Ülkücülerin yeri  ülkücü’Harekettir.’’Dedi

Hasan Aslan’dan Sonra Konuşma Yapan MHP Bafra Belediye Başkan Adayı İnş. Mühendisi Özgür TOPKAYA ;  Değerli mahalle sakinleri bizleri coşku ile karşıladınız hepinize teşekkür ediyoruz. 30 Mart yerel seçimlerde Bafralı hemşerilerimiz karar verecek ya hizmetlerden, memnum diyecek veya  gidecek sandığa, bu kötü gidişi dur diyecek. Bakalım Altınkaya ve Kızılırmak Mahallesi 10 yıllık AKP belediyesinden nasıl hizmet aldı. Pazar esnafının hali ortada, büyük modern pazar yaptık dediler, nasıl bir modernlikse her tarafında çarşaflar asılı.

ÇARŞAFLI PAZAR OLSUN BİTSİN

Oldu olacak değiştirelim adını çarşaflı Pazar olsun bitsin. Vatandaşından kaar etmeye çalışın 1 trilyon’a mal edip 2 trilyon’a satmaya çalışan, ama  fincan dağıtmayı da unutmayan bir  zihniyet var.  Belediyemizin bütçesini düzgün harcanmadığını görüyoruz. Vatandasın lehine kullanılmadığını görüyoruz.

Bu işin başında kişinin projeden anlaması gerekiyor. Bizim işimiz proje hazırlamak vatandaşımıza sunmaktır. Biz bu yola iki sene önce şöyle çıktık. Modern Pazarı dedikleri yapılırken, daha büyük yap 2–3 katlı yap dedim. Bodrum katlı geniş alanlı bir modern pazarı yap dedim. Olamaz dediler altında su var dediler. Bende siz yapmayın biz yaparız dedim. Aday mısın dediler bende adayım dedim ve çıktım bu meşakkati yola. Şimdide burada huzurunuzdayım.

Allahın izni ile destekleriniz ile Modern Pazar nasıl olur herke göstereceğiz Altınkaya Mahallesi ve Kızılırmak mahallesine söz veriyorum. Göreve geldiğimizde ilk icraatımız size çok yakın olan eski kaymakam evinin oldu yer, bu bölgeye size hitap edecek bir şekilde, Mesire alanı haline getireceğiz. ciddi bir sosyal alanına sahip olacaksınız size taahhüt ediyorum. Oto Park sorunu çözeceğiz. Bafra’nın oto park sorununu yolları tek taraflı kapatmakla çözmeye çalışıyorlar. Bugün şehir içinden kuş cennetine giden levalarını takip edin. Bakın nereye çıkıyorsunuz. Şehir içinde döner durursunuz. Oto park sorunu ile alakalı birçok projemiz var, katlı otopark binaları oluşturacağız şehrimiz nefes almasını sağlayacağız. Biz Allahın izni ile Bafra`yı Yeniden İnşa etmeye hazırız. Belediye değişecek Bafra değişecek diyoruz. Desteklerinizi bekliyoruz”. Dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.