Ülkücüler Ocak'ta Bayramlaştı

Ülkücüler Ocak'ta Bayramlaştı

Bafra Ülkü Ocaklarında Bayramlaşma

A+A-

Bafra Ülkü Ocakları’nda Kurban Bayramı münasebeti ile bayramlaşma töreni gerçekleşti.
Bafra Ülkü Ocakları binasında gerçekleşen bayramlaşma programında bir araya geldi. Gün boyu süren bayramlaşmada camianın büyükleri ile Ülkücü gençler buluşarak sohbet etme imkânı buldu.
MHP İlçe Başkanı Turna,yaptığı değerlendirmede, "Bayramlar birlik ve beraberliğin temini, özlemlerin giderilmesi ve muhabbetin daim olması için önemlidir. Ocağımız, geçmişten bu yana; bu değerli duyguların pekiştiği mekan olmuştur. Bu bayramda da bizleri, gençlerimizi ziyaret ederek muhabbetimize katılanlara teşekkür ederiz. Daha nice bayramlarda, bu kutlu otağın altında buluşmayı temenni ederim" dedi. 
MHP Bafra İlçe Teşkilatı, Ülkü Ocakları Teşkilatı, Türk Eğitim Sen ve Türkav’ın Kurban Bayramı münasebeti ile ortaklaşa düzenlediği bayramlaşma törenine, 25. Dönem MHP Samsun eski Milletvekili Hüseyin Edis, MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna, Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Kemal Şahin, Bafra Türk Eğitim Sen İlçe Başkanı Hakan Eroğlu, Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (Türkav) Bafra Şube Başkanı Sami Keskin ve çok sayıda vatandaş katıldı.

bafra-ulku-ocaklarinda-bayrmlasma.JPGbafra-ulku-ocaklarinda-bayrmlasma-001.JPGbafra-ulku-ocaklarinda-bayrmlasma-002.JPGbafra-ulku-ocaklarinda-bayrmlasma-003.JPGbafra-ulku-ocaklarinda-bayrmlasma-004.JPGbafra-ulku-ocaklarinda-bayrmlasma-005.JPGbafra-ulku-ocaklarinda-bayrmlasma-006.JPGbafra-ulku-ocaklarinda-bayrmlasma-007.JPGbafra-ulku-ocaklarinda-bayrmlasma-008.JPGbafra-ulku-ocaklarinda-bayrmlasma-009.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.