Ülkücü Şehit Mezarı Başında Anıldı

Ülkücü Şehit Mezarı Başında Anıldı

Hüseyin Kurumahmutoğlu’nu şehit eden elle Ömer Halis Demir’i şehit eden el aynı el.

A+A-

12 Eylül 1980 askeri müdahalesinin ardından tutuklanan ve 1987'de Mamak Cezaevi'nde sabah namazını kılarken, başına vurulan dipçik darbesiyle yaşamını yitiren Hüseyin Kurumahmutoğlu Bafra'daki kabri başında anıldı.

Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Kemal Şahin, kabir ziyareti esnasında yaptığı konuşmada, "Ülkücü şehit Hüseyin Kurumahutoğlu için burada toplanmış bulunuyoruz. 33'üncü şehadet yıl dönümü. Aziz hatırası önünde saygıyla eğilmek için bir program hazırladık. Bugün nasıl bir tesadüfse  15 Temmuz. Bu tarihlerde neler olduğunu hepimiz biliyoruz. Bana göre Hüseyin Kurumahmutoğlu’nu şehit eden elle Ömer Halis Demir’i şehit eden el aynı el. O gün ki Darbeciler neyse yine 15 Temmuz’da ki aynı oyun aynı senaryo o günde oynandı. Hem Hüseyin Kurumahmutoğlu ağabeyimizin hem de tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum ”ifadelerini kullandı.

Katılımcılar ayrıca Bafra Asri Mezarlığında bulunan şehit kabirlerini ve Bafra Belediyesi Merhum Belediye Başkanı Hasan Aslan’ın kabrine de ziyaret gerçekleştirdi.

Bafra Ülkü Ocakları tarafından organize edilen anma programına, Hüseyin Kurumahmutoğlu'nun yakınlarının yanı sıra, MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna, TÜRKAV Bafra Şube Başkanı Sami Keskin Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Kemal Şahin ve vatandaşlar katıldı.lkucu-sehit-mezari-basinda-anildi-4.jpglkucu-sehit-mezari-basinda-anildi-3.jpglkucu-sehit-mezari-basinda-anildi-2.jpglkucu-sehit-mezari-basinda-anildi-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.