Ülkü Ocaklarını hüzne boğan ölüm! Ziyarete diye gelen eski eş dehşet saçtı

Ülkü Ocaklarını hüzne boğan ölüm! Ziyarete diye gelen eski eş dehşet saçtı

Antalya'da akşam saatlerinde eski eşini ziyarete giden Mehmet A., aralarında çıkan tartışmanın ardından dehşet saçtı.

A+A-

Antalya'da akşam saatlerinde eski eşini ziyarete giden Mehmet A., aralarında çıkan tartışmanın ardından dehşet saçtı. 2 çocuğunun annesi Hayriye Alkutay'a ve Alkutay'ın erkek kardeşlerine kurşun yağdıran zanlı gözaltına alınırken genç kadının olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi. Öte yandan Alkutay'ın Ülkü Ocakları Döşemealtı İlçe Yönetim Kurulu üyesi ve Döşemealtı Ülkü Ocakları Sosyal Medya Birim Başkanı olduğu ortaya çıktı. Cinayetin ardından MHP'lilerden taziye mesajları yağdı.

Ülkü Ocaklarını hüzne boğan ölüm! Ziyarete diye gelen eski eş dehşet saçtı

Döşemealtı'nda ayrıldığı eşini ziyarete gelen bir adam, yaşanan tartışmanın ardından tabancasıyla kurşun yağdırdı. 2 çocuk annesi kadını öldürüp 2 kayınbiraderini ise yaralayan zanlı, olay yerine gelen ekipleri tarafından gözaltına alındı.

YANINDA GETİRDİĞİ TABANCA İLE KURŞUN YAĞDIRDI

Olay, dün akşam saat 22.00 sıralarında Döşemealtı İlçesine bağlı Çıplaklı Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; eski eşinin yaşadığı eve gelen eski koca Mehmet A. ile Hayriye Alkutay arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Mehmet A., yanında getirdiği tabanca ile eski eşine ve 2 kayın biraderine kurşun yağdırdı.


Eski eşi tarafından öldürülen Hayriye Alkutay

ESKİ EŞ ÖLDÜ, KARDEŞLERİ YARALI

İhbarın ardından olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olayda 2 çocuk annesi 30 yaşındaki Hayriye Alkutay olay yerinde hayatını kaybederken, erkek kardeşleri Murat Alkutay ile Ahmet Emre Alkutay ise yaralandı.


Eski eşini öldürüp 2 kardeşini yaralayan zanlı

GÜVENLİK OLARAK ÇALIŞIYORMUŞ

M.A. ise suç aleti silahıyla birlikte polis tarafından yakalandı. Mehmet A.’nın bir konut sitesinde güvenlik görevlisi olarak çalıştığı öğrenildi.

Polis ve olay yeri inceleme ekipleri olay yerinde uzun süre delil çalışması yaptı. Talihsiz kadının cenazesi savcı ve olay yeri ekiplerinin çalışmasının ardından Antalya Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.


Annenin feryatları yürek dağladı.

"CİĞERLERİMİ YAKTI"

Olay sonrasında komşuları tarafından dışarı çıkarılana genç kızın annesi Keziban Alkutay ise güçlükle ayakta durdu. Annenin, “Yandım ben. Ciğerlerimi yaktı. O delikten çıkmasın. Çıkarmasınlar" sözleri yürekleri dağladı.

ÜLKÜ OCAKLARINI HÜZNE BOĞAN ÖLÜM

Öte yandan eski eşi tarafından silahla vurularak öldürülen 2 çocuk annesi 30 yaşındaki Hayriye Alkutay’ın, Ülkü Ocakları Döşemealtı İlçe Yönetim Kurulu üyesi ve Döşemealtı Ülkü Ocakları Sosyal Medya Birim Başkanı, Ülkü Ocakları Genel Merkezi gönüllü sosyal medya destek ekibinde görevli olduğu öğrenildi.

MHP MİLLETVEKİLİ BAŞKAN'DAN MESAJ

Acı haberin ardından MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, “Döşemealtı Ülkü Ocakları yöneticisi Hayriye Alkutay evladımızı zalimce bir saldırı sonucu hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Hayriye evladımıza Allah’tan rahmet ailesine ve camiamıza sabır, başsağlığı diliyorum. Ruhu şad mekanı cennet olsun” mesajını paylaştı.


MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan'ın mesajı

MHP Antalya İl Başkanı Hilmi Durgun ise sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

“Bugün aldığımız kahredici bir haberde, Ülkü Ocakları Antalya-Döşemealtı yöneticimiz Hayriye #AylinAlkutay kardeşimizin eski eşi olan cani tarafından maalesef hayattan koparıldığını öğrendik.”

"Gencecik bir kadının daha yaşam hakkı elinden alınmış, yüce Allah’ın bir emanetine daha hıyanet edilmiş, bir gül daha dalından koparılmıştır. Genç kardeşimizin, teşkilatımızın da bir mensubu olması acımızı daha da katlamıştır."

"Psikopatlara, cani ruhlulara, eli kanlı canavarlara, gözü dönmüş manyaklara hak ettikleri cezalar verilmeli, günyüzü gösterilmemelidir. Gerekçesi ne olursa olsun insan hayatına kast eden caniler cezalandırılmadan bizlere rahat uyku olmayacaktır."

"Bu alçakça gerçekleştirilen olay bizi derinden üzmüştür. Bu vesileyle hayatını kaybeden kardeşimiz Hayriye #AylinAlkutay’a Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve teşkilatımıza başsağlığı diliyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun."

sözlerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.