ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Öğretmen, bir toplumun aydınlık geleceğinin teminatıdır.

A+A-

 

Böylesine hayatî bir öneme sahip bir mesleğin icracıları olan öğretmenler, bugün maalesef hak ettikleri konumda değildirler. Öğretmenlik gibi ulvî bir mesleği maddiyatın dar kalıpları içinde değerlendirmeye çalışmak, ancak sığ beyinlere özgü bir davranıştır.

Memleket ve millete yararlı, her anlamda yetişmiş nesillerin yeşertilip büyümesinde aile kadar önemli bir emeğe sahip öğretmenlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Elleri öpülesi öğretmenlerimizin iç politikaların malzemesi yapılıp, millet nezdinde itibarsızlaştırmaya çalışması bizleri derinden yaralamaktadır. Memleketin gelişip, yükselmesinde öğretmenlerimiz kadar mesai yapan, onlar kadar emek harcayan başka bir meslek dalı olabilir mi? Toplumun her ferdini ayrı ayrı yetiştiren öğretmenlerin bir toplumun huzur ve mutluluğunda, gelişip kalkınmasındaki rolü kelimelerle ifade edilemez. Böylesine kutsal bir mesleğin sahiplerini mihnet içinde bırakmak değil, onları minnetle hatırlamak, aziz öğretmenlerimizi el üstünde tutmak gerekir.

Bafra Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak öğretmenlerimizi saygı ve şükranla selamlıyor, 24 Kasım Öğretmenler günlerini de en içten duygularla kutluyoruz.

Bafra Ülkü Ocakları Eğitim Ve Kültür Vakfı"

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.