Ülkü Ocaklarından Cumhuriyet Bayram Mesajı

Ülkü Ocaklarından Cumhuriyet Bayram Mesajı

Cumhuriyetin önemini ve değerini bilen Türk gençliği olarak ülkemizin içinden geçtiği bu zorlu zamanlarda bin bir türlü meşakkat ile kurulmuş bu değerimizin bilinciyle,

A+A-

, tam da anlamını idrak etme fırsatını bulacağımız özgür iradelerimizle seçim yapma imkanını bizlere tanıyan Cumhuriyet rejiminin 92. yıl dönümündeyiz.

Üzülerek görüyoruz ki, kendini dev aynasında gören, utanıp sıkılmadan eli kanlı teröristlerle birlikte hareket eden muktedirler iş başındadır. Elbet bir gün Cumhuriyet ve Üniter devlet yapımızla hesabı olanlar hesap verecektir. Yüce dağın başından ovayı seyreden Bozkurt misali, bütün hainliklerin, pazarlıkların, haksızlıkların takipçisi olup; hiçbir ihanete, hiçbir bölünmeye imkan ve cesaret vermeyeceğiz.

Sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Bu bilinç ve irade ile Mustafa Kemal Atatürk'ün de söylediği gibi: ''Cumhuriyet; fikren, ilmen ve bedenen kuvvetli ve yüksek seciyeli muhafızlar ister''. Ülkücü Türk gençliği olarak bu kutsal mirasa son nefesimize kadar sahip çıkacağımızdan, Türklük bilincini asil kanımızda hissettiğimiz sonsuz güç ile muhafaza edeceğimizden hiç kimsenin bir an dahi şüphesi olmasın.

Bafra Ülkü Ocakları itim ve Kültür Vakfı olarak yüce Türk Milletinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını tebrik ederiz...

Ne Mutlu Türküm Diyene!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.