ÜLKÜ OCAKLARINDAN 29 EKİM MESAJI

ÜLKÜ OCAKLARINDAN 29 EKİM MESAJI

Sevdalısı olduğumuz yüce Türk milletinin bin bir zorluk ve yoksullukla kurduğu şanlı cumhuriyetin 89. yılını idrak etmekteyiz.

A+A-

Anayasamızın 3. maddesinde de belirtildiği gibi: “Türkiye Devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir. Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. Millî marşı İstiklal Marşı’dır. Başkenti Ankara’dır.” ilkesi doğrultusunda Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de işaret ettiği gibi Türkiye Cumhuriyeti sonsuza kadar payidar kalacaktır. Bu noktada Türk milliyetçileri ve biz ülkücüler Türkiye Cumhuriyeti’nin yılmaz bekçileri olmaktan her zaman gurur duyduk ve duymaya da devam edeceğiz. Millî ve manevî değerlere sahip Türk gençleri olarak Atamızın Gençliğe Hitabe’de işaret ettiği gibi “Damarlarımızda dolaşan asil kandan” feyiz alarak ülkemizin birliği ve bütünlüğüne karşı oynanan her türlü oyunu bozacak güç ve kudrette olduğumuzu tüm dünyaya ilan etmek isteriz.

Egemenliği, asıl sahibine teslim eden ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aziz ruhu önünde saygıyla eğiliyor, gerek cumhuriyetimizin kuruluşunda gerekse devletimizin birliği ve bütünlüğünün korunması esnasında şehit düşen Mehmetçiklerimize Allahtan rahmet diliyoruz. Yüce milletimizin ve Bafralı hemşehrilerimizin Cumhuriyet Bayramı’nı en samimi duygularla kutluyoruz.

 

Bafra Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.