Ülkü Ocakları Bafra Şubesinden Deprem Bölgesine Manevi Destek

5 gün önce meydana gelen merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık olan deprem 10 ilimizi etkilemişti. Depremin peşinden ülkemiz ve yurt dışından yardımlar yağmaya başlamıştı.

A+A-

5 gün önce meydana gelen merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık olan deprem 10 ilimizi etkilemişti. Depremin peşinden ülkemiz ve yurt dışından yardımlar yağmaya başlamıştı.
Samsun’un Bafra ilçesinde ise deprem bölgesine yardımlar durmadan devam ediyor. Bugüne kadar yaklaşık 30 tıra yakın yardım deprem bölgelerine gönderildi.
Bu yardımlarda ise Ülkü Ocakları Bafra İlçe Başkanlığı, MHP Bafra İlçe Başkanlığı ve Türkav Bafra Şubesi bir kampanya başlatarak adeta seferberlik ilan ettiler. Gelen yardımlar Ülkü Ocakları Bafra Şube Başkanlığının 3 katını doldururken geri kalan yardımlar ise Bafra Yankı Düğün Salonunda toplanarak paketlendi.
Paketlenen yardımlar Ülkü Ocakları Bafra Şube Başkanlığı önünde 1 tıra doldurularak deprem bölgesine gönderildi.
Yardımlar konusunda MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna , Ülkü Ocakları Bafra İlçe Başkanı Ceyhan Düzgün , ve Türkav Bafra Şubesi Başkanı Sami Keskin, Türk Eğitim Sen Samsun 1Nolu Şube Başkan Yardımcısı Hakan Eroğlu Bafra55.net habere açıklama yaparak,’’5 gün önce Kahramanmaraş ve 10 ilde meydana gelen depremde bugüne kadar binlerce vatandaşımız vefat etti. Binlercesi yaralandı. Binlerce bina yıkıldı. İlk başta vefat edenlere Allah’tan Rahmet, yaralılara acil şifalar, kederli ailelerine ve ulusumuza sabırlar diliyoruz. Bizlerde depremin olduğu ilk vakitten bugüne kadar yapılması gereken neler varsa yapmaya çalışıyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz. Deprem bölgelerinde bulunan teşkilat başkanlarımızla devamlı koordine halindeyiz. Bizlerde bir yardım kampanyası başlattık. Çok kısa zamanda Ülkü Ocakları Bafra Şubesine akın akın yardımlar gelmeye başladı. Allah’ım bu yardımlarda katkısı olan herkesten razı olsun. Bu yardımları bir tıra yükleyerek deprem bölgesine yolladık. Ülkemizin başı sağolsun.’’dedi.

ulku-ocaklari-bafra-subesinden-deprem-bolgesine-manevi-destek-2.jpgulku-ocaklari-bafra-subesinden-deprem-bolgesine-manevi-destek-3.jpgulku-ocaklari-bafra-subesinden-deprem-bolgesine-manevi-destek-4.jpgulku-ocaklari-bafra-subesinden-deprem-bolgesine-manevi-destek-5.jpgulku-ocaklari-bafra-subesinden-deprem-bolgesine-manevi-destek-6.jpgulku-ocaklari-bafra-subesinden-deprem-bolgesine-manevi-destek-7.jpgulku-ocaklari-bafra-subesinden-deprem-bolgesine-manevi-destek-8.jpgulku-ocaklari-bafra-subesinden-deprem-bolgesine-manevi-destek-9.jpgulku-ocaklari-bafra-subesinden-deprem-bolgesine-manevi-destek-10.jpgulku-ocaklari-bafra-subesinden-deprem-bolgesine-manevi-destek-11.jpgulku-ocaklari-bafra-subesinden-deprem-bolgesine-manevi-destek-12.jpgulku-ocaklari-bafra-subesinden-deprem-bolgesine-manevi-destek-13.jpgulku-ocaklari-bafra-subesinden-deprem-bolgesine-manevi-destek-14.jpgulku-ocaklari-bafra-subesinden-deprem-bolgesine-manevi-destek-15.jpgulku-ocaklari-bafra-subesinden-deprem-bolgesine-manevi-destek-16.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.