Ülker & Metin Erol Çifti Mutluluk Dolu Yıllara Yelken Açtılar

Ülker & Metin Erol Çifti Mutluluk Dolu Yıllara Yelken Açtılar

Ülker & Metin Erol çifti mutluluk dolu yıllara yelken açarak, muhteşem düğün merasimi ile mutluluklarını taçlandırdılar.

A+A-

Ülker & Metin Erol çifti mutluluk dolu yıllara yelken açarak, muhteşem düğün merasimi ile mutluluklarını taçlandırdılar.
Ayşegül ve Vahit Atmaca’nın  kızı Ülker Erol ile Nuran ve Faruk Erol’un oğlu , Bafra Ticaret Borsası Başkanı Tarık Erol’un yeğeni Metin Erol  muhteşem bir düğünle dünya evine girerek mutluluk dolu yıllara yelken açtılar.
Genç çift, ilk dansları yaptıktan sonra davetlilerle birlikte gönüllerince eğlenirken kendileri için özel olarak hazırlanan pastayı birlikte kesti.
Mutluluklarını sevenleri ile paylaşan Ülker ve Metin, gece boyunca gönüllerince doyasıya eğlendi. Ülker&Metin Erol’un  babaları düğün merasimine şehir dışından katılan herkese teşekkür etti. Düğün merasimine katılan Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen “Genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dileriz.” dedi.
Genç çifti, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen ve ailesi, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serdal Sefa Kocabaş, Bafra Ticaret Borsası Başkanı Tarık Erol, Bafra Ticaret Borsası Meclis Başkanı Namık Kibaroğlu, Bafra Ticaret Borsası Meclis Başkan Yardımcısı Mehmet Onur Kara, Bafra Ticaret Borsası Meclis Üyesi Kenan Yıldız, Topaloğlu Tekstil sahibi Furkan Topaloğlu, Çözüm Koleji Sahibi Bayram Yılmaz, Blue Denim Tekstil Sahibi Fatih Tunç, Siper Mobilya ve İnşaat Sahibi İbrahim Siper, ECT Motors Sahibi Faik Turan, Tolga Karamuk, Necmi Koparan, Melih Çelenk, STK Temsilcileri, Siyasi Parti Başkanları, Siyasi Parti Milletvekili Adayları, çok sayıda esnaf ve sevenleri yalnız bırakmadı.

ulker-metin-erol-cifti-mutluluk-dolu-yillara-yelken-actilar9.jpgulker-metin-erol-cifti-mutluluk-dolu-yillara-yelken-actilar8.jpgulker-metin-erol-cifti-mutluluk-dolu-yillara-yelken-actilar7.jpgulker-metin-erol-cifti-mutluluk-dolu-yillara-yelken-actilar6.jpgulker-metin-erol-cifti-mutluluk-dolu-yillara-yelken-actilar5.jpgulker-metin-erol-cifti-mutluluk-dolu-yillara-yelken-actilar4.jpgulker-metin-erol-cifti-mutluluk-dolu-yillara-yelken-actilar2.jpgulker-metin-erol-cifti-mutluluk-dolu-yillara-yelken-actilar1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.