Uğur Usta'dan 23 Nisan Çocuk Bayramı Mesajı

Uğur Usta'dan 23 Nisan Çocuk Bayramı Mesajı

Usta Elektrik işletme sahibi Uğur Usta, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayıısyla bir mesaj yayımladı.

A+A-

Usta Elektrik İşletme Sahibi Uğur Usta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi. 

Türkiye Cumhuriyetinin temel taşlarını oluşturan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açılışının 104. Yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlamanın haklı gururu ve heyecanı içerisindeyiz. 
Milli iradenin temsilcilerinin oluşturduğu Türkiye Büyük Millet Meclisinde Dünyada çocuklara armağan edilen ilk bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm dünya çocuklarını kucaklayan eşsiz bir bayramdır. Milletin egemenliğini koruyacak olan meclisimizin açılışı, meclisin ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk tarafından tüm dünya çocuklarına armağan edilmiştir. Bu günde bizlere bu cennet vatanı, canları ve kanları pahasına emanet eden atalarımızın emanetlerini nasıl daha iyi koruyarak ve geliştirerek, yarınlara taşıyabileceğimizi konuşmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle milli iradenin kalbi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104.ci yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımla kutlar, bugünlere gelmemizi sağlayan başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle yad ediyorum’’ dedi. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.