Uğur Giyim Canik'te açıldı

Uğur Giyim Canik'te açıldı

İşletmeciliğini iş insanı Serkan Kılıç’ın yaptığı UĞUR GİYİM Samsun Canik İlçesi Karşıyaka Mahallesi Mekke Caddesi No: 31 ‘de yapılan mini etkinlikle hizmete girdi.

A+A-

Son moda ve model Bayan Giyim  ve 0-16 yaş Çocuk  giyim kıyafetlerinin sergilenip satılacağı Uğur Giyim mağazasının açılışını Ak Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı , Ak Parti Canik İlçe Başkanı Mahmut Gençay, HEYCES TEKSTİL Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kocabaş, işyeri sahibi Serkan Kılıç kurdeleyi keserek birlikte açılışı gerçekleştirdiler. 

İlk siftahı ise HEYCES TEKSTİL Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kocabaş yaptı.
Uğur Giyim işletmecisi Serkan Kılıç açılışta yaptığı açıklamada, ’’Bugün burada Samsun’un şirin ilçesi, tarih kokan ilçesinde Mekke Caddesinde Uğur giyim olarak iş yerimizin açılışında bir araya gelerek, iştirak etmenizden dolayı hepinize en kalbi şükranlarımı sunuyorum.

Açılan her iş yeri bizler için önemli olmalıdır. Çünkü açılan her iş yeri istihdam demektir.  Uğur giyim olarak iş başarımızı sürdürebilmek için kaliteyi , hizmet anlayışını ve müşteri memnuniyetini ön planda tutmak ilk vazifemiz olacaktır.
Siz değerli Samsunluların, Canik ilçesi ve bölgesi vatandaşlarımızın hizmetine soktuğumuz iş yerimiz sadece bir iş yeri olarak değil kalitenin adresi olarak hizmet verecektir. Ayrıca 3 gün sonra 24 Kasım’da kutlayacağımız öğretmenler gününü şimdiden tebrik ediyor, eli tebeşir kokulu , bizleri bir anne, bir baba şefkatiyle eğiten eli öpülesi öğretmenlerimize saygı ve sevgilerimizi sunuyorum.

Açılışımıza katılan Ak Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı , Ak Parti Canik İlçe Başkanı Mahmut Gençay , HEYCES TEKSTİL Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kocabaş’a, Ak Partİ Bafra Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Özkök, açılış için İstanbul’dan özel gelen HEYCES TEKSTİL Ortakları Levent Sezer, Mustafa Karaca, Astaş Juki idarecisi  Ramazan Baş’a, GÖKCAMDER Başkan Yardımcısı Salih Kılıç’a , siz değerli hazirün ve davetlilere ise sonsuz şükranlarımı sunuyorum. İyi ki varsınız.’’dedi.

Ak Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı ise hayırlı olsun dileklerinin ardından yeni açılan işyerinin bereketli kazançlarla hizmet vermesini temennisinde bulundu.
HEYCES TEKSTİL Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kocabaş,’’Samsun Canik İlçesine yeni bir işyerini Uğur Giyimi kazandıran son moda ve model Bayan Giyim  ve 0-16 yaş Çocuk  giyim kıyafetlerinin sergilenip satılacağı Uğur Giyim mağazasının açılışını yapan Serkan Kılıç kardeşime bol kazançlar diliyorum.’’diyerek sözlerini tamamladı.

Açılış için İstanbul’dan özel gelen HEYCES TEKSTİL Ortakları Levent Sezer, Mustafa Karaca, Astaş Juki idarecisi Ramazan Baş açılışa manevi destek verdiler.
Açılışa çok sayıda davetli katıldı.

dsc-0894.jpgdsc-0896.jpgdsc-0898.jpgdsc-0899.jpgdsc-0907.jpgdsc-0936.jpgdsc-0938.jpgdsc-0946.jpgdsc-0954.jpgdsc-0967.jpgdsc-0969.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.