UĞUR DEMİROK, ANTALYASPOR’UN RADARINDA

UĞUR DEMİROK, ANTALYASPOR’UN RADARINDA

Transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan ve Samuel Eto’o transferiyle adını dünyaya duyuran Antalyaspor’un radarına giren son isim ise,

A+A-

Trabzonspor’dan ayrılması beklenen 27 yaşındaki genç oyuncu Uğur Demirok oldu.

Spor Toto Süper Lig’e deplasmanda Medipol Başakşehir’i yenerek başlayan Antalyaspor transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Kırmızı-beyazlı takım Trabzonspor tarafından gönderilmek istenen Uğur Demirok için görüşmelere başladı. Antalyaspor yönetiminin genç oyuncuyla ve menajeriyle görüşmelerini sürdürdüğü ve anlaşma zemini aradıkları öğrenildi. Akdeniz temsilcisinin, Trabzonspor ile her konuda anlaşma sağladığı ve oyuncuyla anlaşılması halinde resmi sözleşme imzalaması bekleniyor. Kırmızı-beyazlı takım oyuncuyu bonservisi ile alamadığı takdirde kiralaması da seçeneklerden biri konumunda bulunuyor.

UĞUR’UN KADERİ BUGÜN BELLİ OLUYOR
Öte yandan genç oyuncunun menajeri dün akşam yaptığı bir açıklamada, Galatasaray ile bir görüşme yapmadıklarını ve diğer görüştükleri kulüpler ile de maddi konular üzerinde hiç konuşmadıklarını söyledi. Uğur Demirok’un menajeri bugün Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma ile görüşüp fikir alışverişinde bulunacaklarını ve daha sonra yol haritalarını çizeceklerini ifade etti.

UĞUR DEMİROK KİMDİR?
1988 yılında İstanbul'da doğan genç oyuncu, Galatasaray altyapısında futbola başladı. 2006-2011 yılları arasında Galatasaray forması altında yalnızca 1 maça çıkabilen genç oyuncu daha sonra sarı-kırmızılı takım tarafından Gaziantepspor, İstanbulspor, Beylerbeyi ve Kartalspor takımlarına kiralandı. 27 yaşındaki genç oyuncu daha sonra, bonservisi ile birlikte Akhisar Belediyespor’a transfer oldu. 2011-2015 yılları arasında Akhisar Belediyespor formasını başarıyla giyen genç stoper, geçtiğimiz sezon Trabzonspor’a transfer oldu. Profesyonel kariyeri boyunca 169 maça çıkma başarısı gösteren Uğur Demirok, bu maçlarda rakip kalelere 10 gol attı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.