ÜÇ İLÇEYE BAKAN BİR KAYMAKAM!

ÜÇ İLÇEYE BAKAN BİR KAYMAKAM!

​​​​​​​Samsun’un Alaçam ilçesi Kaymakamı Fikret Zaman, üç ilçenin kaymakamlık görevini yürütüyor.

A+A-

Yakakent Kaymakamı Bahar Kaya’nın yurtdışı görevlendirilmesi nedeni ile Yakakent Kaymakamlığına, 01/07/2019 tarihi itibarıyla Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman bakıyor.

Bafra Kaymakamı Ahmet Adanur, Trabzon Büyükşehir Belediyesine genel sekreter olarak göreve başladı. Ataması yapılan Kaymakam Adanur’dan boşalan Bafra Kaymakamlığına Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman bakıyor.

Alaçam Kaymakamlığı görevini yürüten Fikret Zaman, vekaleten Yakakent ve Bafra İlçe Kaymakamlığı görevini yürütmesiyle birlikte görev sayısı 3’e çıktı.

Üç ilçeye bakan Kaymakam Fikret Zaman haftanın belirli günlerinde vekalet ettiği Yakakent ve Bafra İlçe Kaymakamlıklarına giderek Kaymakamlık görevini yürütüyor.

Fikret Zaman Kimdir: 1968 yılında Kars’da doğdu. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi mezunudur. Yüksek Lisansını Süleyman Demirel Üniversitesi Kamu Yönetimi Anabilim dalında tamamladı. İnhisar (Bilecik), Çağlayancerit (Kahramanmaraş), Keçiborlu (Isparta), Tonya ve Vakfıkebir (Trabzon) İlçelerinde Kaymakamlık; Bingöl, Aksaray, Çorum İllerinde Vali Yardımcılığı ve Savaştepe (Balıkesir) Kaymakamlığı görevlerinde bulundu. Zaman, İngilizce bilmekte olup, evli ve iki çocuk babasıdır. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum