U-13 Sinop'a Uğurlandı

U-13 Sinop'a Uğurlandı

Başkan Şahin 1930 Bafraspor U-13'ü Sinop'a uğurladı

A+A-

 

Amatör U-13 Ligi'nde il birinciliği müsabakalarının tamamlanmasının ardından gözler 21-24 Haziran tarihleri arasında oynanacak U-13 Türkiye Şampiyonası ilk tur maçlarına çevrildi.

 

Bu sezon ligde birbirinden çekişmeli maçlar çıkartarak Türkiye Şampiyonasına adını yazdıran 1930 Bafraspor Türkiye Şampiyonası 1. tur elemelerinde Sinop grup merkezinde yer aldı

Sinop’ta düzenlenecek olan U 13 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakalarına, Samsun, Çorum, Amasya, Ordu, Giresun, Sivas takımları konuk olacak. 

 

Son maçında Samsunspor’u 3-0 la geçerek, Kadıköyspor’un ardından Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanan 1930 Bafraspor U-13 futbol takımını tesislerden Belediye Başkanı Zihni Şahin ve veliler Sinop’a uğurladı.

 

Yarın İlk maçını bugün oynanacak olan Sivas-Amasya galibiyle oynayacak olan minik sporculara moral veren Başkan Şahin, "Bafra’nın adını şimdi de Samsun genelinde değil, Türkiye genelinde duyurmak için elinizden geleni yapın. Sinop’ta ki müsabakaların sonucu ne olursa olsun yavrularımız bizim geleceğimizdir. Onlar için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağız. ”dedi.

Bafra’da geleceğim takımı oluşturmak için çalıştıklarını ifade eden 1930Bafraspor U-13 futbol takımı antrenörü Levent Kılıç,”  Başkanımızın bizi uğurlamaya gelmesi hem bize, hem sporcularımıza hem de çocukların ailelerine moral verdi. “ şeklinde konuştu.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından organize edilen en alt yaş kategorisi olan U 13 kategorisi 2011 – 2012 sezonunda yerel liglerde dereceye giren 104 takım Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.  2011 – 2012 sezonu U 13 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakaları 6 takımlı 16 ve 4 takımlı 2 grupta olmak üzere toplam 18 grupta oynanacak müsabakalarda gruplarında birinci olacak takımlar bir üst gruba yükselecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.