U 11 ŞAMPİYONU GENÇ BAFRASPOR

U 11 ŞAMPİYONU GENÇ BAFRASPOR

Bafra'daki amatör U Ligleri takımlarından eski adıyla Kızılırmakspor, yeni adıyla Genç Bafraspor U 11 Takımı; ilçede düzenlenen özel turnuva ve futbol şenliğinde, 1930 Bafraspor' u 2-1 mağlup ederek; mutlu son olan şampiyonluğa ulaştı ulaştı.

A+A-

Genç Bafraspor U 11 Takımı, turnuvanın iddialı takımlarından Bafra Mevlanaspor ile 1930 Bafraspor gibi güçlü takımları geride bırakıp şampiyon olmanın haklı gurur ve sevincini yaşadı.
Bafra Suni ÇimSaha' da gerçekleşen turnuvada, Genç Bafraspor rakibi 1930 Bafraspor U 11 takımını; golcü oyuncusu ve takım kaptanı Alperen ve Efe' nin kaydettiği 2 golle şampiyonluğunu ilan etti.
Maçtan sonra futbolcular büyük sevinç yaşadılar. Takım antrenörleri Galip Es ve Halis Es, Hürriyet Özdinç ile kaleci antrenörü Ahmet Oğuz, yöneticiler, takım oyuncuları, aileleri ile taftarlar büyük sevnç ve mutluluk yaşayıp şampiyonuk marşları söylediler.Turnuvanın kupa töreni 7 Ağustos Salı günü gerçekleşecek. Genç Bafraspor U 11 ve turnuvaya katılan tüm futbolcuları kutlarız.
Oktay ZERRİN- Bafra

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.