TÜYAP Samsun 5. Mobilya Dekorasyon Fuarı

TÜYAP Samsun 5. Mobilya Dekorasyon Fuarı

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 5.’si düzenlenecek Samsun Mobilya ve Dekorasyon Fuarı, 10 - 15 Mart tarihleri arasında kapılarını ziyaretçilere açacak.

A+A-

TÜYAP tarafından, T.C. Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Samsun Ticaret Borsası, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, On dokuz Mayıs Üniversitesi, Samsun Marangozlar ve Döşemeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Samsun Mobilyacı İş Adamları Derneği ve KOSGEB’in destekleri ve işbirlikleri ile hazırlanan SAMSUN MOBİLYA DEKORASYON 5. Mobilya, İç Mimari, Halı, Aydınlatma, Dekorasyon ve Aksesuarları Fuarı, 10 - 15 Mart 2020 tarihlerinde TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Girişin ücretsiz olduğu fuar,  10.00 - 20.00  saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

TÜYAP Samsun Bölge Müdürü Oğuzhan Çamaş yaptığı açıklamada; “Bu yıl beşincisini hazırladığımız fuar; ülke ekonomisine olumlu katkılar sağlayan, mobilya ve dekorasyon sektöründe 2020 yılının modern ve klasik mobilyaların buluşma noktası olacak. Türkiye’nin en eski mobilya üretim bölgelerinden biri olan Samsun’da gerçekleştirdiğimiz fuar ile ‘Samsun Markasını’ yukarılara taşıyarak, hem yurtiçi satışlarda hem de hedef ülkelere ihracatta rakiplerine karşı büyük avantajlar sağlamakta olup, çağdaş ve özgün tasarımları, yeni donanım ve teknolojileri mobilya perakendecilerine ve ilgililere topluca tanıtmayı ve ev sahipliği yapmayı hedeflemektedir.” dedi.

Çamaş ziyaretçi portföyü ve hedefler ile ilgili de şu açıklamada bulundu; “Karadeniz Bölgesi geneli ve ülkenin dört bir tarafında, yapılan etkin tanıtım, reklam, saha pazarlama ve duyuru faaliyetleri doğrultusunda 50.000’e yakın hedef ziyaretçi kitlesinin fuara gelmesini bekliyoruz. Fuarın katılımcı ve ziyaretçileri; ürünlerin gelişimini takip etme, ilerleyen teknolojik gelişmeleri yakından tanıma, yeni ürün ve tasarımlar hakkında bilgi edinme, firmaların üretim-satış kapasitelerinin değişen dengelerini ve ürün fiyatlandırmalarını takip etme imkânının yanı sıra, üretici firmalar ile hedef ülkeler arasında önemli ticari bağlantılar yapılmasını hedeflemekteyiz.” dedi.

Tekkeköy’de bulunan Samsun Mobilya Dekorasyon Fuarı’na, Cumhuriyet Meydanı Atatürk Parkı karşısı Anayol üzerinden, fuar alanına ücretsiz seferler düzenlenecek.

Ücretsiz Servis Saatleri:

Meydan Kalkış: 11.00- 13.00 -  15.00 – 17.00- 18.00

Fuar Alanından Kalkış: 12.00 – 14.00 – 16.00 – 18.00 - 20.00

Fuar ile ilgili detaylı bilgilere www.samsunmobilyafuari.com web sitesinden de ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.