Turna;Kendisine Sayın Demeye Dilim Varmıyor

Turna;Kendisine Sayın Demeye Dilim Varmıyor

SAMSUN’UN Bafra ilçesinde Bafra Devlet Hastanesinde görev yapan Doktorlar arasında whatsapp gurubunda geçen istenmeyen dialoglar neticesinde bir tepkide Milliyetçi Hareket Partisi Bafra ilçe başkanı Barbaros Turna’dan geldi.

A+A-

Başkan Turna kendi sosyal medya hesabından yaptığı açıklama da şu ifadelere yer verdi;

Başkan Turna, Topluma örnek olan insanların almış olduğu sorumluluk ve yüklendiği bir misyon vardır bu insanların içinde Sağlık sektöründe çalışan ve her insanın muhakkak bir acısına, yarasına ve hastalığına dokunmuş ve insanların üzerinde iz bırakmış olan Doktorlarımız da vardır. Bafra Devlet Hastanesi doktorlarından kendisine sayın demeye elim varmıyor Ali Şakir Orbay isimli bir doktor örnek olmak yerine toplumda infial yaratacak eylem ve söylemler içine girmiş ve Allah (C.C) Ayetleriyle ve Hz. Peygamberimiz Muhammed Mustafa (S.A.V) ile alay eden söylemler de bulunmuştur.

Yazmış olduğu söylemleri tekrar dile getirerek daha fazla infiale sebep olmamak ve toplumda daha derin yaralar açmamak adına buradan yazmıyorum. Bu konuda Hastane doktorlarımızdan Erdem Aydın’a hassas davrandığı ve olaya tepki koyduğu için kendisine teşekkür ediyor fakat kendisini tehditkar ve ağır ithamlarda bulunan yine başka bir doktorumuz olan KBB Op.Dr.Emre Karasulu isimli diktorumuzuda buradan kınıyorum ve şunu da unutmasınlar İnsanların dini inançlarına, milli ve manevi değerlerine herkesin saygı duyması hem insani hem de demokrasinin bir gereğidir.

Bu konu ile ilgili yasal işlemlerin başlatılması tarafımızdan olumlu bir şekilde karşılanmış ve özellikle bu olayın hem hukuki hemde insani yönden takipçisi olacağımızı da herkesin bilmesini istiyoruz ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum