TÜRKİYE'NİN EN MODERN HAL BİNASI BAFRA’DA OLACAK

Mustafa Demir’den Minibüs Duraklarına Neşter.

A+A-

AK Parti İlçe Kongresinde bafra55.net’in sorularını yanıtlayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir Minibüs duraklarına değinerek, minibüs hatlarını rahatlatacak projenin hazır olduğunu söyledi.

Abdullah Özdemir’in sorularını yanıtlayan Samsun Büyük Şehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Bafra Türkiye’nin en büyük ilçelerinden birisi olduğunu söyleyerek, yatırımlar konusunda büyük atağa geçtiklerini, projelerin bitme safhasına geldiğini belirtti. İlçe minibüs duraklarına da değinen Demir, “2021 yılında projenin başlayacağını 2021 yılının sonlarında da biteceğini söyledi.  

BAFRA’NIN TÜM MİNİBÜSLERİ AYNI YERDE OLACAK

Projenin, Samsun Büyük Şehir Belediyesinin karşında ki Kültür Merkezi’nin yanında olacağını aktararak minibüs şoförleri yolcularını yapacağımız duraktan alıp, tekrar aynı yere bırakacak. Ayrıca Samsun’un tüm ilçe minibüslerini de içinde barındıracak. Demir ayrıca, yapacakları projeyle vatandaşların bir minibüs ile Samsun’un her yerine ulaşacaklarını söyledi. 

TÜRKİYE’NİN EN MODERN HAL BİNASI BAFRA’DA OLACAK

Türkiye’nin en büyük ve modern Sebze ve Meyve Hal binasının Bafra’da olacağının da müjdesini veren Demir, “Bafra’ya yeni sebze ve meyve halinin projesinin tamamlanmak üzere olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum