Türkiye’de ilk defa bir köyde girişimcilik kursu açıldı.

Türkiye’de ilk defa bir köyde girişimcilik kursu açıldı.

Bafra Dedeli mahallesinde Halk Eğitim girişimcilik Kursu verildi.

A+A-

Türkiye’de ilk defa bir köyde girişimcilik kursu açıldı.

Bafra Dedeli köyünde Muhtar Naci Arslan ve Dedeli Köyü Dernek Başkanı Ömer Özen ve Halk Eğitim merkezi oluru üzerine girişimcilik kursu açıldı.Yaklaşık 25 öğrencinin katıldığı program köy sakinleri ve büyükleri katılım gösterdi.

Programda Tarım ve Kırsal kalkınmayı destekleme kurumu, KOSGEB, Orta Karadeniz Kalkınma ajansı destekleri, TÜBİTAK destekleri, Teknopark destekleri, sosyal medya eğitimi, domain yatırımcılığı markalaşma,mikro kredi,blogger'lik ve birçok konuda eğitim verildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan kurs eğiticisi Cemalettin CANKURT ülkemizin 2023 hedeflerini yakalaması için girişimcilik eğitimini kurumlarımızın desteği ile köylerimize kadar getirdik. Çiftçimiz ürünlerini markalaştırarak katma değeri yüksek ürünler üretmeyi düşünüyor. Bu konuda çok istek ve talep var. Bizlerde taşın altına elimizi koyup ülke ekonomisine katkıda bulunmak istiyoruz. Başta Bafra milli eğitim müdürlüğü olma üzere, Halk Eğitim Merkezi müdürü ve müdür yardımcılarına, köy muhtarımıza, Dernek başkanımıza ve Dedeli köyü halkına teşekkür ediyorum ”dedi.

turkiye’de-ilk-defa-bir-koyde-girisimcilik-kursu-acildi..jpegturkiye’de-ilk-defa-bir-koyde-girisimcilik-kursu-acildi.-001.jpegturkiye’de-ilk-defa-bir-koyde-girisimcilik-kursu-acildi.-002.jpegturkiye’de-ilk-defa-bir-koyde-girisimcilik-kursu-acildi.-003.jpegturkiye’de-ilk-defa-bir-koyde-girisimcilik-kursu-acildi.-004.jpegturkiye’de-ilk-defa-bir-koyde-girisimcilik-kursu-acildi.-005.jpegturkiye’de-ilk-defa-bir-koyde-girisimcilik-kursu-acildi.-006.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum