Türkiye İş Bankası 96. Yaşını Kutluyor

Türkiye İş Bankası 96. Yaşını Kutluyor

Türkiye İş Bankası Bafra Şubesi Çalışanları, 96. kuruluş yıldönümü nedeniyle Bafra Cumhuriyet meydanında bulunan Atatürk anıtına çelenk koydu.

A+A-

Türkiye İş Bankası 96. yaşını kutluyor. Tüm Türkiye ve yurt dışında da olduğu gibi Bafra'da bir kutlama programı düzenlendi.

Bafra Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı'na İş Bankası Bafra Şube Müdürü Burak Kara  ve Banka çalışanlarının çelenk sunmasıyla başlayan kutlama, Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, Silah Arkadaşları ve bu vatan için canlarını vermiş aziz şehitler için 1 dakikalık saygı duruşu ile devam etti.

 

İş Bankası Bafra Şube Müdürü Burak Kara  İş Bankası`nın 96’ıncı kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, " Türkiye İş Bankası olarak kutlamasını onurla ve gururla yaptığımız 96’ıncı yılımızda vizyonumuz lider, öncü ve güvenilir banka konumunu bölgesel finansal güç olarak sürdürerek, müşterilerin, hissedarların ve çalışanların en çok tercih ettikleri banka olmaktır.

Bizim banka olarak asıl amacımız Hizmet sunumunda, hedefimizi oluşturan tüm sektör ve müşteri gruplarında en çok tercih edilen banka olmak, Müşterilerimize, nitelikli çalışanlarımız, yaygın şube ağımız ve şube dışı hizmet kanallarımız ile eksiksiz, güvenilir ve kaliteli hizmet sunmak, Yüksek iş ahlakı prensiplerimize taviz vermeksizin uymaktır.

İş Bankasının bankacılık sektöründe lokomotif olma başarısı göstermesi bizler için en büyük gurur vesilesidir.

Bankamızın bugünlere gelmesinde emeği olan  değerli çalışma arkadaşlarımızı en içten duygularımla kutluyorum. Büyük bir özveriyle işlerini yapan İş Bankası ailesinin çalışanlarına  sevdikleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve başarılı nice yıllar diliyorum. 96. kuruluş yıl dönümümüz İş Bankası ailesine kutlu olsun."dedi.

img-7713-800x533.JPGimg-7717-800x533.JPGimg-7726-800x533.JPG

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.