Türkenler ve Karakaşlardan dev tanıtım

Türkenler ve Karakaşlardan dev tanıtım

TürkTraktör Lider Markası New Holland’ın Bayiileri İle Çiftçileri Bafra’daki ‘Tanıtım Günü’nde Ağırladı

A+A-

New Holland Bafra bayisi Türkenler ve Osmancık bayisi Karakaşlar düzenledikleri özel tanıtım günü kapsamında ; New Holland’ın traktör, iş makinesi ve tarımsal teknoloji çözümlerini tanıttı.

Bafra ve çevre ilçelerinden etkinliğe davet edilen çiftçilere, New Holland CX serisi biçerdöver ve ithal traktör serisi başta olmak üzere birçok farklı ürünü yakından inceleme fırsatı sunuldu.

TürkTraktör, lider markası New Holland; Bafra Traktör ve Ekipman Bayisi Türkenler ve Osmancık Biçerdöver Bayisi Karakaşlar ile birlikte çiftçileri özel tanıtım etkinliklerinde ağırladı.

Türkenler’in Bafra Davet Merkezi ve Karakaşlar’ın Bafra Öğretmen Evi’nde düzenlediği etkinliklerde; çeltik üretimiyle dikkat çeken bölgedeki çiftçilere kullanım rahatlığı sunan New Holland CX serisi biçerdöver ve ithal traktör serileri tanıtıldı. Bafra başta olmak üzere çevre il ve ilçelerden etkinliklere katılan çiftçilere aynı zamanda, daha modern tarım alet ve ekipmanlarla çalışmayı desteklemek üzere seminerler de verildi.

TürkTraktör uzmanları tarafından verilen seminerlerde çiftçilere New Holland CX serisi biçerdöverleri, çeltik kurutma makinesi, balya makinesi ve benzer ekipmanların yanı sıra New Holland’ın ithal traktör modellerinin tanıtımı da yapıldı. Seminerlerde, katılımcılara aynı zamanda tanıtımı yapılan tüm ürünlerin sahadaki çalışmaları nasıl hızlandırdığı ve verimliliği nasıl artırdığı da örneklerle aktarıldı.

TürkTraktör Hakkında

Türkiye otomotiv sanayinin halen faaliyette olan ilk üreticisi olarak 1954 yılında faaliyete geçen TürkTraktör, bugün Avrupa’nın en büyük traktör üreticileri arasında yer almaktadır. TürkTraktör’ün 1955 yılında 815 adet olan yıllık üretim adedi, 2015 yılı sonunda 47.000 adedi aşkın durumdadır. Türkiye'de kesintisiz 9 yıldır pazar lideri olan TürkTraktör, bugüne kadar toplam 130’un üzerinde ülkeye ihracat gerçekleştirmiştir. Koç Topluluğu ile dünyanın en büyük traktör üreticilerinden CNHI'in ortak olduğu şirketin hisselerinin yüzde 25’i BIST’de işlem görmektedir. Şirketin ikinci üretim tesisi TürkTraktör Erenler fabrikası, Haziran 2014 itibariyle üretime başlamıştır. TürkTraktör; Case IH, New Holland ve Steyr marka traktör üretimi, ziraat ekipmanları ve iş makineleri distribütörlüğünün yanı sıra; New Holland TDD serisi ve Case IH JX seri traktörlerin dünyadaki tek tasarım ve ana üretim merkezi, Utility Light seri traktör ve transmisyonların dünyadaki tek üretim merkezi, TDD serisi transmisyonlar için dünyadaki ana mühendislik ve üretim merkezi S8000 seri motorların ana üretim merkezidir. Ankara ve Erenler’de bulunan Türk Traktör tesislerinde 3 bini aşkın kişi çalışmaktadır. "Bugün ve gelecekte modern tarıma yön veren şirket olmak" ilkesiyle hareket eden TürkTraktör, ülkemizin tarım ekonomisinde verimliliğin en büyük destekçisi ve 60 yılı aşkın deneyimiyle, kırsal nüfusumuzun refahını artıran gerçek bir dosttur.

turkenler-2.jpgturkenler-.jpg

1-287.jpg2-263.jpg3-212.jpg4-141.jpg5-098.jpg6-053.jpg7-029.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.