TÜRKÇÜLÜK GÜNÜ GENÇLİK ŞÖLENİ YAPILDI

TÜRKÇÜLÜK GÜNÜ GENÇLİK ŞÖLENİ YAPILDI

Bafra Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak Türkçülük Günü etkinlikleri çerçevesinde gençlik şöleni düzenledi.

A+A-

Piknik Alanı’nda yapılan şölen sabah saat 10.00’da başladı. Şölen için piknik alanı bir gün önceden hazırlandı ve her taraf bayraklarla donatıldı. Şölene aileleriyle gelen vatandaşlar gün boyu hem piknik yaptılar hem de doyasıya eğlendiler. Şölende gençler ve çocuklar çeşitli yarışmalar düzenlediler. Halat çekme yarışı, çuval yarışı, yoğurt yeme yarışı, sandalye kapma yarışı, yumurta yarışı gibi birçok etkinlik düzenlenen şölende bu yarışların galiplerine madalya takdim edildi. Davul zurna ekibinin çaldığı birbirinden güzel oyun havalarıyla coşan gençler ve piknik alanındaki vatandaşlar, piknik keyfini doyasıya yaşadı.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkez Sanatçısı Ferhat Hantal da Gençlik Şöleninde şölene katılanlara bir konser verdi. Konserin ardından şölen sona erdi.Piknik Alanı’nda yapılan şölen sabah saat 10.00’da başladı. Şölen için piknik alanı bir gün önceden hazırlandı ve her taraf bayraklarla donatıldı. Şölene aileleriyle gelen vatandaşlar gün boyu hem piknik yaptılar hem de doyasıya eğlendiler. Şölende gençler ve çocuklar çeşitli yarışmalar düzenlediler. Halat çekme yarışı, çuval yarışı, yoğurt yeme yarışı, sandalye kapma yarışı, yumurta yarışı gibi birçok etkinlik düzenlenen şölende bu yarışların galiplerine madalya takdim edildi. Davul zurna ekibinin çaldığı birbirinden güzel oyun havalarıyla coşan gençler ve piknik alanındaki vatandaşlar, piknik keyfini doyasıya yaşadı.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkez Sanatçısı Ferhat Hantal da Gençlik Şöleninde şölene katılanlara bir konser verdi. Konserin ardından şölen sona erdi. 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.