TURKAV’DAN KOCA SEYİT TİYATROSU

TURKAV’DAN KOCA SEYİT TİYATROSU

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TURKAV) Çanakkale Zaferinin 99 Yılı Sebebiyle Bafralı Vatandaşları Koca Seyit Tiyatrosu İle Buluşturdu.

A+A-

Dün akşam saat 19.00’da Bafra Belediyesi Kültür Merkezinde,  İzmir Efsane Tiyatro Kahramanı Seyit Onbaşı ve Koca Seyit adlı tiyatro oyunu Bafralılara sunuldu. Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TURKAV) Başkanı Gıyas Varol yaptığı açıklamada, ‘’Çanakkale zaferinin 99. Yılı sebebiyle Çanakkale Kahramanı Seyit Onbaşı ve Çanakkale ruhunu anlatan Koca Seyit isimli tiyatro oyunumuzu düzenledik. Bafralı vatandaşlarımızın duyarlı olup buraya gelmelerinden dolayı gerçekten çok mutlu oldum.  İnanılmaz bir kalabalık vardı herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum’’ dedi.

Programa, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Hüseyin Acar, Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TURKAV) Başkanı Gıyas Varol, Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı Mümine Ersin, Sivil Toplu Örgütleri ve Bafralı Vatandaşlar Katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.