TüRKAV BAFRA ŞUBESİ YÖNETİM KURULU BAFRA EMNİYET MÜDÜRÜ MUSTAFA YİĞT’i ZİYARET ETTİ.

TüRKAV BAFRA ŞUBESİ YÖNETİM KURULU BAFRA EMNİYET MÜDÜRÜ MUSTAFA YİĞT’i ZİYARET ETTİ.

TÜRKAV Bafra Şubesi Yönetim Kurulu Polis Teşkilatının 171. Yılı münasebetiyle ve Şehit Emniyet Mensuplarımız için Taziyede bulunmak amacıyla Bafra Emniyet Müdürü Mustafa YİĞİT’i makamında ziyaret etti.

A+A-

TÜRKAV Bafra Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Gıyas VAROL, konuşmasında Türk Milletinin her zamankinden daha çok, birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğu bu günlerde, Bafra Emniyet Müdürü Mustafa YİĞİT’e yanların da olduklarını acılarını paylaştıklarını belirtti.

Her gün şehitlerimizin geldiği, sosyal barış ve huzurun bozulmaya çalışıldığı, ülkemizin çevresindeki, komşularındaki kaosun her geçen gün tırmandığı, bu günlerde emniyet mensuplarımızın içinde bulunduğu zor şartlar, çalışma koşullarındaki durumlara rağmen, özverili çalışmalarından dolayı, Türk Milleti minnettardır. Dedi. Güncel meseleler konuşuldu. Yerel gündem değerlendirildi.

 TÜRKAV Bafra Şubesi Yönetim Kurulu Emniyet Müdürü Mustafa YİĞİT’e Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerim hediye etti.

Bafra Emniyet Müdürü Mustafa YİĞİT TÜRKAV Bafra Şubesi Yönetim Kurulu Başkan ve Üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

TÜRKAV Bafra Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Gıyas VAROL, Emniyet Mensuplarımıza sağlıklı, huzurlu, güvenli bir yaşam diliyorum. Şehitlerimize de Allah cc rahmet diler. Acılı ailelerine Allah cc sabırlar temenni ederim. Dedi. 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.