TÜRKAV BAFRA ŞUBESİ YAZAR SİNAN YAĞMUR’U MİSAFİR ETTİ.

TÜRKAV BAFRA ŞUBESİ YAZAR SİNAN YAĞMUR’U MİSAFİR ETTİ.

TÜRKAV Bafra Şubesi Yazar Sinan YAĞMUR’U Sohbet söyleşi ve imza günü etkinliği için misafir etti.

A+A-

 Çok sayıda vakıf üyesi, yönetici, okul müdürü, idareci ve kamu çalışanının katıldığı program dinleyicilerden ve katılımcılardan tarafından çok beğenildi.

TÜRKAV Bafra Şube Başkanı Gıyas VAROL’UN misafirlere yaptığı hoş geldiniz. Konuşmasından sonra, İmam Hatip Orta Okulu Öğretmeni Serdar NAR Hocamızın, bir gün önce şahadet şerbeti içen Bafralı Şehit Uzm Çvş Bekir Anıl ERDAL ve tüm şehitlerimiz için okuduğu Kuran Tilaveti ve yaptığı duadan sonra ilkokul 2. Sınıf öğrencisi Senem KESKİN’İN okuduğu İstiklal Marşı ile devam etti.

Yazarımız Sinan YAĞMUR yaptığı sohbette ilahi aşkı kitaplarındaki manevi iklimin beslenme kaynağını anlattı. Gençlerimizin,  Türk Tarihi bilmediğini ve yaşadığı bir olaydan sonra Türk Tarihi ile ilgili eserler kaleme aldığını belirtti.

Yazar Sinan YAĞMUR’UN başlıca eserleri; Kuranda Büyük Günahlar, Benim Annem Bir Melek, Kaf Dağından Masallar, Karagöz ve Hacivat, Dede Korkut Hikâyeleri, Sevda Şelalesi, Öğretmence Sevebilmek İnsanı, Hz. Mevlana, Tennure ve Ateş, Cennetin Gülü Hz. Muhammed, Aşkın Gözyaşları, Tarihimi Çok Seviyorum, 16 Türk Devleti dir.

Sohbet programının ardından dinleyicilerden gelen soruları cevaplayan yazarımız ardından kitaplarını imzalamaya devam etti.

TÜRKAV Bafra Şube Başkanı Gıyas VAROL’UN Günün anısına Yazar Sinan YAĞMUR’A Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti. Yazar Sinan YAĞMUR Hediyeden çok memnun olduğunu ve hayatındaki aldığı en anlamlı hediyenin Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı olduğunu belirtti.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.