TÜRKAV BAFRA ŞUBESİ GELENEKSEL  DAYANIŞMA VE KAYNAŞMA PİKNİĞİNDE BULUŞTU

TÜRKAV BAFRA ŞUBESİ GELENEKSEL DAYANIŞMA VE KAYNAŞMA PİKNİĞİNDE BULUŞTU

TÜRKAV (Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı) Bafra Şubesi geleneksel olarak 2. sini düzenlediği piknik şöleninde buluştu.

A+A-

 Her yıl,  İstanbul’un Fethi’ni  (29 Mayıs) takip eden hafta yapılan piknik bu yıl olumsuz hava muhalefeti sebebiyle ertelenmişti.  

14 Haziran 2015 Pazar günü saat 10:00 ile 18:00 arasında 19 Mayıs ilçesi Kent Ormanında TÜRKAV üyeleri ve gönül dostları bir araya geldi. Piknikte misafirlere pilav üstü döner, geleneksel lezzetimiz yağlı yanıç ve değişik ikramlarda bulunuldu.

Vakıf üyelerinin, misafirlerin aileleri ve çocuklarıyla katıldığı piknik çok sıcak ve eğlenceli geçti.  Küçükler için düzenlenen yumurta taşıma, çuval ve halat yarışmaları büyük ilgi gördü. TÜRKAV Bafra Şube Başkanlığının yarışmaya katılan küçüklere dağıttığı hediyeler çocukların neşesine neşe kattı.

Büyükler ve gençler için düzenlenen Bocca müsabakaları ilgiyle izlendi.

TÜRKAV Bafra Şubesi’nin düzenlediği geleneksel dayanışma ve kaynaşma pikniğine MHP İlçe Başkanı Av. Hüseyin ACAR ve Yönetim Kurulu Üyeleri,  Bafra Belediyesi MHP Meclis Üyeleri, Mehmet TORUN ve Ali KAPLAN, MHP Millet vekili aday adayı Haydar AKSU, TÜRKAV Bafra Şubesi Kurucu Başkanı Uğur HATİPOĞLU,  Bir önceki dönem Vakıf Başkanı Şükrü KARACA, Bafra Ülkü Ocakları E. Başkanlarından Cevat KANBUR, Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler dayanışma Derneği Başkanı Mümine ERSİN ve yönetim kurulu,   KEY-DER Bafra Şube Başkanı Halil ÖZKÖK, Türk Eğitim-Sen İlçe Başkanı İbrahim AKEKMEKCİ, Türk Sağlık-Sen İlçe Başkanı Orhan ÖRKÜN, Türk Büro-Sen İlçe Başkanı Hasan GÜNGÖR, Türk Haber-Sen İlçe Başkanı Hüseyin KAPLAN Türk Tarım, Orman-Sen İlçe Başkanı Hayri ÖZTÜRK, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yalçın AK, Kolay Anadolu Lisesi Müdürü Abdulkadir AYGÜN, Bafra Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü Aşkın GENCER, Kemalpaşa İlköğretim okulu Müdürü Ömer GÜNGÖR, 50. Yıl İlköğretim Okulu Müdürü Reha SERTKAYA vakfımızın değerli üyeleri, çok sayıda kamu çalışanı ve gönül dostumuz katıldı.

TÜRKAV Bafra Şube Başkanı Sayın Gıyas VAROL Dayanışma ve Kaynaşma Pikniğimize katılan Vakıf üyelerine, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları başkan ve yöneticileri ile tüm gönül dostlarına teşekkür etti.

Vakıf Başkanı VAROL Allah CcC izniyle seneye aynı yerde buluşmak dileğiyle konuşmasını bitirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.