TÜRKAV BAFRA ŞUBESİ ANKARA’DA ALPASLAN TÜRKEŞ’İN VEFATININ  18. YILI ANMA PROĞRAMINDA

TÜRKAV BAFRA ŞUBESİ ANKARA’DA ALPASLAN TÜRKEŞ’İN VEFATININ 18. YILI ANMA PROĞRAMINDA

TÜRKAV (Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı) Bafra Şubesi olarak Başbuğ Alparslan TÜRKEŞ’i Hakka yürüyüşünün 18. Yılında Ankara’da Anıt Mezarındaki anma programına katıldık.

A+A-

Bundan tam 18 yıl öncede Ankara Bizi yine böyle kar ile karşılamıştı.

            Ankara’da Başbuğun Mezarı Başında Düzenlenen Anma Programına MHP Genel Başkanı Sayın Dr.  Devlet BAHÇELİ, Tuğrul TÜRKEŞ, MYK üyeleri, çok sayıda Milletvekili  Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay KILAVUZ, Yurdumuzun dört bir yanından gelen TÜRKAV Şube Başkanları, Ülkü ocakları Başkanları, gençler ve halk katıldı.

 

 Türk Dünyasının Başbuğ'u cennet mekan Alpaslan Türkeş'in ebedi aleme göçmesinin üzerinden tam 18 yıl geçti. Bilge liderimiz, Başbuğumuz Alparslan Türkeş'i Hakk'a yürüyüşünün 18. yıldönümünde rahmet ve minnet anıyoruz.

       

  ‘’ Türklük bedenimiz, İslamiyet ruhumuzdur’’diyen Başbuğumuz Alpaslan Türkeş ‘i anlamak için Türk ve İslam kültürünü iyi özümsemek gerekir.

 

Hayatta olduğu süre içerisinde bütün varlığını Türk-İslam davasına adayan Alpaslan Türkeş’in sistemleştirip aksiyon haline getirdiği fikirler, bu gün sadece Türk Milleti’nin değil emperyalizmin tehdidi altındaki bütün mazlum milletlere ışık tutmaktadır. Bu gün emperyalizmin karşısında tek engel, Başbuğumuzun yolundan giden Türk Milliyetçileridir. Tüm hayatını, mensubu olmaktan gurur duyduğu milletini yüceltme, Allah kelamını yayma ve Türk Dünyasının kutlu geleceğini inşa etmek için harcamıştır. Yetiştirmiş olduğu milyonlarca Ülkücüyle Türk Dünyasının geleceğine ışık tutmaya devam etmektedir.

 

Bu duygu ve düşüncelerle hakka yürüyüşünün 18. Yılında Merhum Başbuğumuz Alparslan TÜRKEŞ’i saygı ve rahmetle anıyor. Vatan Millet Dini İslam ve Kutlu davamız İLAHİ KELİMETULLAH uğruna can veren ülkü şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz...

                Sevdan Sevdamız, Kavgan Kavgamızdır!...

                Ruhun şad, mekanın Cennet olsun Başbuğum!..

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.