TÜRKAV BAFRA ŞUBESİ 2015 YILI İSTİŞARE KURULUNU YAPTI

TÜRKAV BAFRA ŞUBESİ 2015 YILI İSTİŞARE KURULUNU YAPTI

TÜRKAV Bafra Şubesi 2015 yılı İstişare Kurulu Vakıf Hizmet binasında yapıldı. Üyelerin katıldığı istişare de saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardının

A+A-

TÜRKAV Bafra Şube Başkanı Gıyas VAROL vakıf üyelerine hoş geldiniz konuşması yaparak katılanlara teşekkür etti.

Toplantıya Vakıf üyesi olan Türk Eğitim-Sen İlçe Bşk  İbrahim AKEKMEKÇİ, Türk Büro-Sen İlçe Bşk Hasan GÜNGÖR, Türk Tarım Orman-Sen İlçe Bşk  Hayri ÖZTÜRK, Türk Sağlık-Sen İlçe Bşk Orhan ÖRKÜN,  Doğanca İlkokulu Müdürü Murat DULKADİROĞLU ve diğer okul müdürleri ile  E. okul müdürlerimizden  Abdulkadir AYGÜN, Yalçın AK,  Reha SERTKAYA, Mustafa SAĞLAM,  Ömer GÜNGÖR, E. Ülkü Ocakları Bşk Cengiz TUNÇ ile  diğer vakıf üyeleri katıldı.

İstişare kurulu için divana yapılan teklif sonucu Divan başkanlığına Yalçın AK, yazmanlığa Ercan KARAGÖL, üyeliğe ise Hasan GÜNGÖR oy birliği ile seçildi.

Divan yerini aldıktan sonra Divan başkanı Yalçın AK gündeme kaldığı yerden devam ederek faaliyet raporunun okunması ibrası için vakıf başkan yardımcısı Mustafa KILIÇ’ı kürsüye davet etti. Faaliyet raporu okundu, oy birliği ile kabul edildi. Divan başkanı Mali raporun okunması ve ibrası için vakıf muhasibi Necati ALVER ‘i kürsüye davet etti. Mali rapor okundu ve oy birliği ile kabul edildi. Denetleme kurulu başkanı Uğur HATİPOĞLU kürsüye gelerek raporunu okudu ve oy birliği ile kabul edildi.

Gündem dışı yapılan değerlendirmelerde vakıf binası satın alma konusu ile ülke gündemi ve yerel gündemle ilgili değerlendirmeler yapıldı.

Kapanış konuşmasında söz alan TÜRKAV Bafra Şube Başkanı Gıyas VAROL  Akşamın bu saatinde istişare kuruluna katılan vakıf üyelerine teşekkür ederek öz veride bulunan tüm vakıf üyelerine yönetim kurulu üyelerine maddi ve manevi yönden katkıda bulunan tüm dava arkadaşlarına gönül dostlarına daha önce vakıf başkanlığı yapmış Şükrü KARACA ile Uğur HATİPOĞLU nezlinde tüm vakıf başkanları ile yönetim kurulu üyelerine  ve kendini hiçbir zaman yalnız bırakmayan özveri ile  çalışan yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek konuşmasını bitirdi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum