Türk Youtuber Samet Öztürk

Türk Youtuber Samet Öztürk

Bafra'nın sevilen youtuberı 50 milyon izlenme ile Türkiye'nin ve Dünya'nın yeni trendi futbol videoları çekiyor.

A+A-

Sporcu kimliğiyle bilinen YouTuber Samet Öztürk, son videosunda dünyaca ünlü futbolcuların rekorlarını kırmayı denedi. Günler öncesinden, yapacağı bu rekor denemesini takipçilerine duyuran Öztürk, dün yayınladığı videosunda 5 ayrı rekor denemesinin sonuçlarını takiçileri ile paylaştı. 

turk-youtuber-samet-ozturk.jpg

YouTube'da özellikle futbolseverlerin yakından tanıdığı, başarılı videolarıyla gündeme gelen futbolcu Samet Öztürk yayınladığı videoda önemli bir başarıya imza attı. Paylaştığı videoda 5 farklı rekor denemesi yapan Özürk, dünyaca ünlü futbolcular Lionel Messi ve Iker Casillas’ın rekorlarını geride bırakmayı başarırken, kısa zamanda trend videolar arasına girdi.
Türk YouTuber Samet Öztürk, önce Messi'nin 18 metre yükseklikten gelen topu düşürmeden sektirme rekorunu aynı yükseklikten deneyerek kırmayı başardı. Ardından Öztürk'ün  bir diğer denemesi ise Casillas'ın orta sahadan 60 saniyede attığı gol sayısını geride bırakması oldu. Rekorların yer aldığı videoyu kanalında paylaşan ünlü Youtuber’ın bu videosu saatler içinde on binlerce kişi tarafından izlendi.

turk-youtuber-samet-ozturk-001.jpg

Samet Öztürk Kimdir?
Samet Öztürk 1988 yılında Trabzın'da dünyaya geldi. Küçük yaşlarda futbol oynamaya başlayıp, spor alanında kendini geliştiren Samet Öztürk aynı zamanda Yamaç paraşütü pilotu, kayak sporcusu ve kemençe ustası. 


32 yaşındaki Türk YouTuber, dijital platformda eğlenceli futbol videoları ile tanındı. Youtube tarafından da onaylanan kanalında 50 milyon izlenmeye ulaştı 50 milyon  izlenme sayısına ulaşanSamet Öztürk her hafta yeni bir video ile takipçilerinin karşısına çıkıyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.