Türk Polis Teşkilatı 175 Yaşında

Türk Polis Teşkilatı 175 Yaşında

Alaçam’da Koronavirüs tedbirleri dolayısıyla sosyal mesafe kuralı uygulanarak, 10 Nisan 1845 yılında kurulan Türk Polis Teşkilatı’nın 175. Kuruluş yıldönümü kutlandı.

A+A-

Emniyet Teşkilatı’nın 175. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla düzenlenen 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri, Alaçam Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk anıtına çelenk sunumu Saygı Duruşu, İstiklal Marşı ve sosyal mesafenin korunması ile son buldu.
İlçe Emniyet Müdür Vekili Erol Can Keskin günün anlam ve önemine istinaden, "Kurulduğu günden bugüne kadar, devletin ve milletin bölünmez bütünlüğüne yönelik her türlü yıkıcı ve bölücü faaliyetler karşısında devleti, milleti ve şanlı bayrağı uğruna gerektiğinde canını feda ederek, şehit olmayı değer sayan Türk Polis Teşkilatımız, bu kutsal görevi, bundan sonra da aynı inanç ve özveriyle yerine getirecektir. Bu anlamlı günde, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kalarak, Türkiye Cumhuriyeti'ne ve ülkemizin bölünmez bütünlüğüne karşı bütün gücümüzle mücadele edeceğimize ve kanunların bize verdiği görevleri en iyi şekilde yerine getireceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın. Kuruluşunun 175. yılı vesilesiyle ilçenin huzur ve güvenliğinin sağlanmasında üstün gayret ve başarı gösteren emniyet teşkilatının her kademesinde görev yapan amir ve memurları kutluyorum. Şimdiye kadar nasılsa, bundan sonra da tüm emniyet mensuplarının üstlendikleri bu kutsal vazifeyi, en başarılı şekilde yerine getirmeye devam edeceklerine olan inancımı ifade etmek istiyorum. Bu vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, Türk Polis Teşkilatı'nın birer ferdi olarak manevi huzurunuzda minnet ve saygı ile eğiliyorum.” dedi.

Türk Polis Teşkilatı 175 YaşındaTürk Polis Teşkilatı 175 YaşındaTürk Polis Teşkilatı 175 YaşındaTürk Polis Teşkilatı 175 YaşındaTürk Polis Teşkilatı 175 YaşındaTürk Polis Teşkilatı 175 Yaşında
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.