Türk Millet’inin partimize olan inancı ve güveni tamdır

Türk Millet’inin partimize olan inancı ve güveni tamdır

İYİ Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Karadeniz Bölge Temsilcisi Osman TOPAL, parti çalışmaları kapsamında geldiği Samsun'da esnaf ziyaretlerinde bulundu.

A+A-

Samsun İl Başkanlığının ev sahipliğinde İl ve İlçe yönetimleri ve teşkilat üyeleriyle bir araya geldi. 

İYİ Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Karadeniz Bölge Temsilcisi Osman TOPAL, Samsun İl Başkanlığının ev sahipliğinde, İYİ Parti’yle ilgili program ve çalışmalara katılmak üzere Samsun’a geldi. Samsun İl Başkanı Recep GÜLEROĞLU, İlçe Başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve teşkilat mensupları tarafından karşılanan Osman TOPAL, şehir merkezinde yaptığı esnaf ziyaretinde, kendilerine Meral AKŞENER’in selamını ileterek, esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Yapılan ziyaretlerde, sorunlarını anlatan esnafın ve vatandaşların ilgiyle karşıladığı Osman TOPAL, Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik sorunların, vatandaşın her kesimine olumsuz yansıdığını dile getirdi. Bu olumsuzluklarla baş edebilmek için İYİ Parti’nin güçlü bir kadroyla hizmete hazır olduğunu, Millet’le yapılacak birlik ve beraberlik içerisinde İYİ Parti’nin iktidarında gerek ekonomik gerekse milli meselelerin hızla çözüleceğini ifade etti. 

Esnaf gezisi sırasında kendisinden parti rozeti talep eden vatandaşa, kendi yakasında bulunan İYİ Parti rozetini takarak İYİ Parti’ye olan bu ilgiden çok memnun olduğunu belirtti.

Samsun programı kapsamında Samsun İl Başkanlığı tarafından Yıldıray Çınar Kültür Merkezinde, İlçe başkanları ve teşkilat üyeleriyle birlikte yoğun katılımın gerçekleştiği toplantıda bir araya gelen İYİ Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Osman TOPAL, teşkilatın mensuplarının sorularını cevapladı.

Osman TOPAL’ın yaptığı konuşmasında "İYİ Parti, Karadeniz Bölge Teşkilatları bilgilendirme ve istişare çalışmalarımıza Samsun ilimizde devam ediyoruz. İl Başkanımız, İl Yönetim Kurulu üyelerimiz ve İlçe Başkanlarımız ile birlikte, halkımızla kucaklaşarak, Genel Başkanımız Meral AKŞENER’in selamlarını iletme fırsatı bulduk. İstişare toplantımızı İlkadım Belediyesi, Yıldıray Çınar Kültür Merkezin'de yoğun bir katılımla gerçekleştirdik. İstişare toplantısını düzenleyen İl Başkanımız, Recep GÜLEROĞLU, İl Başkan Yardımcıları ve il yönetim kurulu üyelerine, İlçe Başkanlarımız, Selen GÜLHAN ÇAM, Burcu IŞITAN SATAR, Gülay AYDIN, Mustafa KELEŞ, Dursun AYVAZ, İsmet KOÇ, İlmiza ATMACA, Aydoğan YILMAZ, Turhan YAZICI, Mustafa SÖZEN, Sefer KIRIŞ, Cemil SUKAŞ, Muzaffer OLGUN, Şakir ŞAHİN, Ata Sefer AYYILDIZ, Salih GÜRBÜZ, Hamza YAKUPOĞLU ve tüm ilçe yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim. İYİ Parti’nin tüm Türkiye’de hızla büyüdüğünü görmekten mutluluk duyuyoruz. Türk Millet’inin partimize olan inancı ve güveni tamdır. Amacımız Samsun’da İyi Partiyi birinci parti yapmaktır.” dedi.

turk-milletinin-partimize-olan-inanci-ve-guveni-tamdir-1.jpgturk-milletinin-partimize-olan-inanci-ve-guveni-tamdir-2.jpgturk-milletinin-partimize-olan-inanci-ve-guveni-tamdir-4.jpgturk-milletinin-partimize-olan-inanci-ve-guveni-tamdir-6.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.