“Türk Milleti büyük millettir''

“Türk Milleti büyük millettir''

Ladik Belediye Başkan Selim Özbalcı, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95’inci yılında mesaj yayınlayarak Türk Milleti’nin büyüklüğünü vurguladı.

A+A-

“Türk Milleti büyük millettir, ayağını bastığı her yerde adalet, barış ve hakkaniyet yeşerir. İşte Türk ordusu da, bu milletin evlatlarından oluştuğu içindir ki, barış ve adalet için cephelerde savaşmış ve zaferlerden zaferlere koşmuştur. Aziz milletimiz, 30 Ağustos zaferiyle, hürriyetinden vazgeçmeyeceğini, bütün dünyaya ispatlamıştır. Bu büyük zaferin en önemli yanı, Türk Milleti’nin şartlar ne olursa olsun, varlığı ve birliği söz konusu olduğunda neler yapabileceğini göstermesi açısından önemlidir. Çok yakın zamanda, 15 Temmuz’da, bunu tekrar yaşamış ve görmüş olduk.

Bu zaferle kurulan ve milletimizin en büyük eserlerinden biri olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti, vatanı ve milletiyle birlikte sonsuza kadar hür ve bağımsız yaşayacaktır.

Yüce milletimizin ve onun bağrından çıkmış kahraman ordumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını, kanlarıyla, canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi, gazilerimizi saygı ve minnetle anıyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.