Türk Kızılayı`ndan kan bağışı ziyaretleri

Türk Kızılayı`ndan kan bağışı ziyaretleri

Kızılay Bafra Şube Başkanı Osman Genç, Duyarlı Bafra halkı sayesinde hedeflenen bağiş miktarına ulaşılabileceğini ifade etti.

A+A-

Türk Kızılayı Samsun Şube Başkanı Mustafa Keskin, Bafra Şubesi Başkanı Osman Genç, Orta Karadeniz Kan Merkezi Müdürü Dr. Muhsin Yıldırım ve Samsun Kan Merkezi Müdürü Serdar Bayram kan bağışı konusunda destek almak için Bafra Kaymakamı Halis Arslan`ı ziyaret etti. 

Orta Karadeniz Bölgesinin bu yılki ihtiyacı olan 110 bin ünite kanın toplanması  için Bafra Türk Kızılayı Şube Başkanı Osman Genç, Türk Kızılayı Samsun Şube Başkanı Mustafa Keskin, Orta Karadeniz Kan Merkezi Bölge Müdürü Dr.Muhsin Yıldırım, Samsun Kan Merkezi Müdürü Serdar Bayram bağış oranını artırma konusunda Bafra Kaymakamı Halis Arslan`ı ziyaret ederek fikir alışverişinde  bulundular.

Ziyaret esnasında Kızılay Bafra Şube Başkanı Osman Genç, Bafra halkının duyarlılıklarından bahsederek, hedeflenen bağiş miktarına ulaşılabileceğini ifade etti. 

Bafra Kaymakamı Halis Arslan ise başlatılacak kan bağışı kampanyası için gereken desteği verecegini, bu konuda Kızılay Kan Merkezi ile Bafra Kaymakamlığının el ele çalışacagını, arzulanan hedefe ulaşılması için gereken çalışmaların yapılması için ortak hareket edeceklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.