TÜRK KIZILAY'I BAFRA ŞUBESİ HAYIRLA YARIŞIYOR

TÜRK KIZILAY'I BAFRA ŞUBESİ HAYIRLA YARIŞIYOR

Türk Kızılayı Bafra Şubesi Ramazan Ayında yaptığı yardımlar ile vatandaşların hayır duasını aldı.

A+A-

Ayrıca geçtiğimiz günler içerisinde Bölgede selden etkilenen Bafra İlçesine bağlı Belde ve Köylerine ilk günden itibaren ivedi hareket eden Türk Kızılayı Bafra Şube Başkanı Türk Kızılayı adına yaptığı destekten dolayı da vatandaşların övgüsünü kazandı.

Yapılan yardımlar hakkında bir açıklama yapan Türk Kızılayı Bafra Şube Başkanı Osman Genç,’’Mübarek Ramazan Ayı öncesi ve içerisinde yaklaşık 400 Aileye 400 gıda paketi verdik. 100 çift ayakkabı yardımında bulunduk. 27 Koli LC Wakiki firmasından gelen giysi ihtiyaç sahiplerine verildi.

Geçtiğimiz günlerde bölgemizde meydan gelen sel felaketinde İlk günden itibaren ciddi sayıda hem kumanya hem de diğer ikram araçlarımız ile çok sayıda insanımızın ihtiyaçlarını karşıladık. Bunun haricinde battaniyeleri, mutfak seti gibi malzemelerimizi ihtiyaç sahiplerine verdik. Gelecekte olabilecek bir afet içinde ön hazırlığımızı yaparak, bin kişilik kumanyayı da araçlarımızda her an hareket etmek üzere hazır bekletiyoruz. Burada şuanda 205 battaniye, 23 tane mutfak seti, 250 Aileye Kumanya Seti, 20 Hijyen Seti, 250 Adet su vatandaşlara teslim ettik.” dedi.

HABER:Abdullah Özdemir

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.