Türk Eğitim Sen müzik dinletisi

Türk Eğitim Sen müzik dinletisi

Bafra Türk Eğitim Sen İlçe Başkanlığı tarafından dün akşam Şevket Aşçı Turizm Fakültesinde müzik dinletisi gerçekleştirildi.

A+A-

foto-galeri-047.gif

Motif Orkestra&Trio; 13 yılı aşkın süredir organizasyon ve eğlence sektörüne hizmet eden uzman bir kadro tarafından oluşturulup, profesyonel müzik ve müzisyenlerdan oluşan grup Bafra Şevket Aşcı turizm Fakültesinde harika bir müzik dinletisi gerçekleştirdi.

Türk Eğitim-Sen yılsonu nedeni ile üyelerine ve tüm yıl yorulan öğretmenlere moral gecesi düzenledi, Motif Orkestranın sahne aldığı gece de konuşan Türk Eğitim-Sen Bafra Şube Başkanı Hakan Eroğlu, ‘’Bu konseri tertip etmemizdeki amacımız, yılsonunun yorgunluğunu hafifletmektir. Konserimiz sadece üyelerimize ya da öğretmenlerimize yönelik değil aksine tüm yıl boyunca çalışan o sınavdan o sınava koşturan öğrencilerimize de yöneliktir’ dedi.

Bafra Türk Eğitim Sen tarafından organize edilen Müzik dinletisine Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel,TSO Başkanı Göksel Başar,MHP ilçe Başkanı Abdurrahman Çamaş,Bafra Ülkü ocakları Başkanı Osman Osma,TÜRKAV Başkanı Sami Keskin,Öğretmenler,Öğrenciler ve çok sayıda müzik sever katıldı.

Gecede bir birinden  güzel parçları seslendiren Motif gruba salonda bulunan davetlilerde eşlik ederek güzel bir gece geçirdi.

Program Türk Eğitim Sen Başkanı Hakan Eroğlu tarafından gecenin anısına verilen plaket ile son buldu.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.