TÜRK EĞİTİM SEN İŞ BIRAKMA EYLEMİ BASIN AÇIKLAMASI‏

Türk Eğitim-Sen ve Türkiye Kamusen bugün saat 12.00'da iş bırakma eylemi ile ilgili basın açıklaması yaptı.

A+A-

Cumhuriyet Meydanında yapılan basın açıklamasına Türkiye Kamu-sen ve Türk Eğitim-sen üyelerinin yanı sıra Kesk'e bağlı Eğitim-Sen ve Birleşik Kamu İş'e bağlı Eğitim-iş de destek verdi.

Bafra Türk Eğitim-Sen Başkanı İbrahim Akekmekçi yaptığı açıklamada günlerdiir sözde sendikacıların ve hükümetin toplu sözleşme tiyatrolarını izlediklerini, onları susup sabırla dinlediklerini, bugün ise artık onların susup kendilerinin konuşacağını belirtti. Akekmekçi,

Hastadan bulaşan virüs nedeniyle can veren doktor; kilometrelerce ötedeki köye ders vermeye giderken soğuktan donan öğretmen; haciz ihbarnamesini borçluya tebliğ ettiği için katledilen postacı; yangın söndürürken hayatını kaybeden itfaiyeci, ormancı; asayişi sağlarken şehit edilen polis, zabıta; raylara döşenen bombanın patlamasıyla şehit düşen makinist de biziz.

Ancak yöneticiler tarafından her fırsatta hizmet üretmemekle, yan gelip yatmakla suçlanan da biziz.

2002–2012 yılları arasında ülke ekonomisi ortalama yıllık %6,8 oranında büyürken, kamu görevlilerine büyümeden pay verilmemiş, “büyümeye ne katkınız var ki!” denmiştir" diyerek sözlerine devam etti.
dscf1692.20120523144024.jpgdscf1693.jpg23052012656-(1).20120523144048.jpg23052012656.20120523144101.jpg
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum