TÜRK EDEBİYATININ ZENGİN BAHÇESİNDE BİR ÇİÇEK DAHA AÇTI: EDEBİCE

TÜRK EDEBİYATININ ZENGİN BAHÇESİNDE BİR ÇİÇEK DAHA AÇTI: EDEBİCE

Türk edebiyatında yeni bir soluk: Edebice. Edebiyat, fikir, kültür ve sanat dergisi Edebice ilk sayısıyla okuyucularına ‘merhaba’ dedi.

A+A-

 Türk edebiyatında uzun yıllardır hep hazırdakinin tüketildiğine dem vuran Edebice, ‘artık yeni şeyler söylemek lazım’ parolasıyla yola çıktı. Milli ve manevi değerleri önceleyen Edebice’nin yayın kurulunda Türkiye’nin farklı köşelerinden akademisyen, yazar ve şairler yer alıyor. Bafra’da hazırlanıp basılan Edebice’nin editörlüğünü aynı zamanda Edebiyat öğretmeni olan Yaşar Vural üstlendi. Derginin danışma kurulu üyeleri arasında Prof. Dr. Mehmet Öz, Prof. Dr. İskender Öksüz, Prof. Dr. Şaban Sağlık, Dr. Hayati Bice, A. Yağmur Tunalı ve Dr. Hüseyin Yeniçeri gibi edebiyat sahasında eserler vermiş, önemli isimler bulunuyor. İki ayda bir okurlarla buluşacak olan Edebice, daha şimdiden ülke genelinde yetmişten fazla temsilci sayısına ulaştı.

Dergiyi temin etmek için abone@edebice.net adresine e-posta atabilir yahut derginin resmi facebook hesabına (facebook.com/edebice.net) mesaj yollayabilirsiniz.

İletişim: 05418675553

www.edebice.net/dergi

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.