Turizm Çalışanlarına Turizm İngilizcesi Kursu

Turizm Çalışanlarına Turizm İngilizcesi Kursu

SAMTİAD (Samsun Turizm ve İşadamları Derneği) American Life Dil Kursu ile ortak önemli bir projeye imza atıyor.

A+A-

Dernek ve American Life Dil Kursu, turizm sektöründe çalışan personele saati 1 Lira gibi sembolik bir fiyatla Turizm İngilizcesi kursu açtı. Geçtiğimiz hafta içerisinde My House Otel’de başlayan kursta ilk etapta 20 otel çalışanı eğitim görecek.

Kurs ile ilgili olarak bilgi veren SAMTİAD Başkanı Mustafa Öztürk," SAMTİAD olarak başta yönetim kurulu üyelerim Abdulgafur Turan, Mustafa Süzen, Cihat Ayeş, İ.Sedat Uygun, Ayşen Tuba Kılıçarslan ve tüm Samtiad ailesine Samsun'un turizminin gelişmesine ve hizmet kalitesinin yükseltilmesine yönelik projeler üzerindeki çalışmalarımızda desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.. Samsun'un turizmde önemli yerlerini turizm çalışanlarına tanıtan Otel Personellerine yönelik info gezilerimizin ardından bu kez de otellerimizde yabancı misafirlerimizle iletişimde olan çalışanlarımızın turizm ingilizcesini geliştirmek amacıyla kurs açtık.

American Lıfe Dil Kursu'nun katkıları ile başlattığımız bu kursumuzda ilk etapta 30 çalışanımıza eğitim veriyoruz. Destek ve katkılarından dolayı yönetim kurulu üyemiz ve American Lıfe Dil Kursu kurucu ortağı Sedat Uygun'a çok teşekkür ederim." dedi.

Kurs ile ilgili açıklama yapan American Lıfe Dil Kursu kurucu ortağı ve SAMTİAD Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Uygun da " Turizmin gelişiminde yabancı dil çok önemli. Ben de Samsun turizminie katkı sağlanması amacıyla, otellerimizde çalışan personellere sembolik olarak saat başı 1 TL ücretle Turizm İngilizcesi eğitimi verme projesine destek verdim. Kursumuzun deneyimli öğretmenleri ile derslere başladık. Turizme katkı sağlayacağına inanıyorum." diye konuştu.

Samsun Haber

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.